Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Nálatok milyen a csapvíz?...

Nálatok milyen a csapvíz? Iható? Hol laktok?

Figyelt kérdés
Itt, Egerben eléggé rossz. Nagyon mészköves a Bükk és a Mátra közelsége miatt. Ráadásul tele van klórral.

2017. jún. 13. 21:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Budapest XVI. kerületében élek, nekem az itteni csapvíz kifejezetten finom. A XII. kerületben lakó barátnőmnél jóval keményebb, meszesebb a víz, ő például vízszűrőt használ, de ha náluk vagyok, akkor mindig átkapcsolom a szűrőt, mert nekem az a szűrt víz olyan semmilyen, ízetlen, nem oltja a szomjamat.
2017. jún. 14. 09:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Jó, de kútból jobb szeretem inni, mert ott hidegebb.

Dietikon.

2017. jún. 14. 11:41
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
nagyon finom. Székesfehérvár.
2017. jún. 14. 14:52
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Pest, iható, de olyan klóros, hogy fáj tõle a gyomrom.
2017. jún. 14. 16:19
 15/17 anonim válasza:
28%

Figyu, én itt élek a földön, és azt kell hogy mondjam, IHATÓ!

Tudod, minden iható, ami folyékony. Mert ami szilárd, az csak ehető!Legfeljebb mérgező, és meghalsz tőle, vagy rossz íze van, de meg lehet inni, következésképpen iható!

U.i.: Amúgy az első kérdésedre a válasz: nálunk a csapvíz dihidrogénmonoxid-dal dúsított, egy kicsit vizes, meg hideg (de csak akkor ha a kék felé fordítod, tudod) és más anyagok is találhatóak benne, de ezeket most nem részletezném!

2017. jún. 16. 16:19
 16/17 anonim válasza:
88%
Most jó, de tavaly szó szerint egész nyáron venni kellet boltból mert annyira ,már elnézést de másként nem tudom mondani,szar szaga és íze volt,sőt valamivel fertözöt mert sorban mentek orvoshoz az emberek.És nagyon sok nőnek lett fertőzése.Aki emlékszik tavaly média is foglalkozott vele,nálunk a legdrágább a víz 1100ft/köbméter.A Dráva itt van melletünk kb 2km-re...Somogy megye-Barcs
2017. jún. 17. 09:03
 17/17 Trevor. ***** válasza:
100%
Minden tele lesz vízkővel, más baj nincs itt Pécsett a vízzel. Iható, de nem szoktam, az ásványvizet jobban szeretem.
2017. jún. 17. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!