Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » A pécsi csapvíz rákkeltő?

A pécsi csapvíz rákkeltő?

Figyelt kérdés
2014. nov. 3. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A pécsi csapvíz iható és biztonságos.
2014. nov. 3. 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:
13%

"A pécsi csapvíz iható és biztonságos."

Ittál már pécsi csapvizet? Mert ihatónak sem nevezném, annyira vegyszerszagú (nem klór, hanem fenol vagy hasonló szag), még felforralás után is. Az meg, hoyg biztonságos - ha valami ennyire büdös, akkor elég valószínütlen.

2014. nov. 3. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

2: Persze, hogy ittam, azért válaszoltam a kérdésre :)

Pécsi vagyok, csapvizet iszom, és tökéletesen jó. Semmivel sem jobb pl. az ásványvíz, úgyhogy én már teljesen visszaszoktam a csapvízre.

2014. nov. 3. 19:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Pécsi vagyok, nálunk nem büdös, nincs fura íze.
2014. nov. 3. 19:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én már két éve nem vagyok pécsi, de előtte két helyen laktam a városban, Uránvárosban és a Balokány mellett. Uránvárosban nem volt jó a csapvíz, a Balokány környékén pedig kifejezetten igen.

Úgy tudom (persze lehet rosszul), hogy a városnak az a területe, ami az Állatkert környékén lévő víztározóból kapja a vizet, jobban van fertőtlenítve, mert az állati ürülék belemosódhat az ivóvízbe, ezért annak a víznek lehet kellemetlen vegyszer szaga és íze.

2014. nov. 4. 08:29
 6/7 anonim válasza:
100%
Iható...
2014. nov. 5. 23:48
 7/7 Szuaszin ***** válasza:
0%
Itt már minden rákkeltő! A kérdezők és a válaszolók is! :)
2014. nov. 13. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!