Miért veszünk ásványvizet, amikor a csapvíz is ugyanolyan jó egyes helyeken?
Én sem veszek ízesített vizeket de mégis palackos ásványvizet iszok mert az szénsavas legalább.
A csapvízzel nekem az a gondom hogy felén fogyasztásra egyáltalán nem alkalmas. Jó meglehet inni mert az embernek semmibaja nem lesz tőle, de néha a hányinger kerülget engem és a párom ha kinyitjuk a csapot, a víz néha büdös, agyon van vegyszerezve valamikor látszik hogy sárgás víz jön, valamikor volt olyan hogy kristály tiszta volt a víz és mégis fostam tőle.
A csövekkel nincs baj mindent átnéztek apám ismerősei akik vízvezeték szerelők meg tisztítással is foglalkoznak, és minden rendben volt, de a környéken a fél településen panaszkodnak a víz minősége miatt.
A vízművesek sem tudnak mit csinálni, legtöbb helyen hiába vannak szinte vadiúj vezetékek egyszerűen ocsmányul vannak megcsinálva.
A munkahelyemen például csak csapvizet iszom mert nagyon jó tiszta és lágy, és a környéken sincs rá panasz de vannak ott is olyan környékek ahol nem lehet inni a vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!