Kivitelezheto hogy ettermemben magamnak termeljek bizonyos zoldsegeket?
Figyelt kérdés
Ettermet szeretnek nyitni a hely ami a sajatom es most ujitom fel hatalmas kertel rendelkezik, itt foliasatorban gondoltam tudnek uborkat, paradicsomot, paprikat, cukinit, patiszont, borsot, stb es fuszernovenyeket is termeszteni.
Megerne ezzel foglalkozni ?
Magas agyasban gondolkodom.
Kicsiben mar csinalom par eve magamnak, termes nagyon jo minden evben eddig .
2023. szept. 22. 17:53
1/4 anonim válasza:
Megteheted ha megvan az engedélyed rá. Zöldségek,gyümölcsök mind élelmiszer, és ehhez külön engedély kell. ÁNTSZ ellenőrzi, és ha minden ok, megkapod az engedélyt
2/4 A kérdező kommentje:
Koszi !
2023. szept. 22. 18:53
3/4 anonim válasza:
Hát a növénytermeszés szezonális, szóval a menünek is ilyennek kell lennie. Meg lehet néha improvizálni kell, ha rossz a termés vagy ha túl sok terem.
Dupla munka lesz, de ha van rá ember, akkor simán. Dolgoztam ilyen étteremben
4/4 anonim válasza:
Dolgoztam már ilyen étteremben ahová volt egy kis konyhakert.
Nem nagyon érdekelte az állategészségügyet.
Azért kérdezz rá náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!