Egész szárított csipkebogyóból lehet áztatva csinálni teát?
Figyelt kérdés
Amikor a darabolt húst áztattam be északára tök finom lett reggelre. De az egész csipéből nem ázott ki a cucc. Van itt valami trükk, hogy ezzel, hogy kell bánni?
Mert elvileg ha főzi az ember kiöli a C vitamint.
2023. máj. 4. 21:12
1/5 anonim válasza:
miért is kell egészben hagyni? Ha jól értem, akkor a kis kezeddel fogod, és óvatosan kettévágod. Máris lehet áztatni.
2/5 anonim válasza:
Vágd ketté, úgy jobban hasznosul.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi mindkettőtöknek! Akkor végül is az a lényeg, hogy egészben nem lehet, hanem mindenképp darabolni kell.
Ki is próbáltam így. És azon gondolkodtam el, hogy amikor húst vettem, abban voltak e ilyen mag félék, vagy csak tényleg a hús. És szerintetek az ad valami pluszt, hogyha mag is ázik, nem csak a hús?
2023. máj. 5. 09:58
4/5 A kérdező kommentje:
Basszus azok a kis szőrök amik a magból vannak tényleg eltávolítandók? :/ olvastam valami cikket, most ahol azt írták, de így még egyel macerásabb, mint a hús.
2023. máj. 5. 17:40
5/5 anonim válasza:
Egy egyszerű teaszűrőn át kell önteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!