Hogy vegyem rá a tengerimalacaim, hogy egyék meg a szárított csipkebogyót is a kajájukból?
4es: egész nap bent van nekik de szerintem csak megrágcsálják, de muszáj adnom rendes kaját, mert biztos megennék a csipkét is ha ízlene nekik
5ös: elején ezt vettem nekik, ez vált be, szeretik is, a csipkén kívül mindent megesznek
Összes többi válaszoló: azért örülnék neki, ha megennék, mert nagyon sok benne a c vitamin...
"muszáj adnom rendes kaját, mert biztos megennék a csipkét is ha ízlene nekik" .... "azért örülnék neki, ha megennék, mert nagyon sok benne a c vitamin" .... "Hogy vegyem rá a tengerimalacaim, hogy egyék meg a szárított csipkebogyót is a kajájukból?"
Elkéne dönteni mit szeretnél, mert ha azt szeretnéd, hogy megegyék és ne csak rágcsálják, akkor nincs más megoldás, mint hogy nem hagysz nekik más opciót, még akkor sem ha nem szeretik. Vagy ha elfogadod, hogy nem ízlik nekik, akkor egyáltalán miért született meg ez a kérdés????
Sok más ételben is van C vitamin, de a leghatékonyabb, ha külön csepp vagy aszkorbin sav por formájában adod nekik. Ha nem szeretik a csipkebogyót, ne erőltesd.
Én is ajánlom a jó minőségű pelletált tápokat. Ezekben megvan minden szükséges tápanyag, és minden szem egyforma, így nem válogatnak. Ráadásul ha jól választasz, a rost tartalmuk is sokkal magasabb, mint a vegyes tápoknak, ami a tengerimalacok érzékeny belének sokat számít.
Gondolom, hogy nem jön be nekik,de csak jót tenne nekik ha megennék, ezért megkérdeztem hátha valaki tud egy módszert ilyen esetre...
És ha nem értesz hozzá nem kell kommentálni. Köszi!
Honnan veszed, hogy nem értek hozzád? Honnan veszed, hogy nekem nincs három tengeri malacom? Honnan veszed, hogy ha valami nem jön be nekik, meg fogják enni, csak azért mert egészséges, ha nincsenek rá kényszerítve?
Én sem eszem meg a spenótot csak azért mert tudom, hogy egészséges. De ha éheznék, akkor valószínű két pofára tömném magamba, hisz mindenkit hajt a túlélési ösztön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!