Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Van aki használ tejszínhab...

Van aki használ tejszínhab sprayt a kávéjához?

Figyelt kérdés
Én néha ha valami desszertital féleséget készítek, de amúgy tejhabosítót használok. Csak azért kérdem mert kíváncsi vagyok mennyire átlagos.
2023. márc. 11. 11:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A férjem szereti, miatta meg a gyerekek miatt tartunk itthon. (a gyerekek gofrira teszik általában)

Van növényi és van tej alapú hab.

Finom amennyire emlékszem, de inkább a tejszínest szerettem, a növényinek van egy mellékíze. Ami biztos, hogy 100ból kb. jó ha kettőben nincs cukor, így én nem használom, mert cukorbeteg vagyok.

Egy félét lehetne nekem, de az nagyon drága és kevés helyen beszerezhető. (vagy csinálhatom magamnak szifonnal.. habpatronnal)

Általánosságban más íze van, mint a tejhabnak, keményebb hab, tartósabb. Ha szereted a változatosságot akkor jól jöhet.

2023. márc. 12. 15:11
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Gesztenyemasszához vettem tejszínhabot.

A gesztenye elfogyott, addig, amíg tart a tejszínhab, azzal iszom a kávét.

Egyébként nem veszek a kávéhoz.

2023. márc. 22. 10:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem. Leeszem a tetejéről az édes habot és alatta ott a fekete kávé. Semmi értelme. Inkább tejet vagy kvtejszínt teszek bele. Thabbal csak végső esetben, ha semmi sincs. Cukrozni nem szoktam, azt se szeretem, hogy a thab megédesíti, ha elkevergetem benne.
2023. ápr. 5. 23:03
 14/15 Cubina ***** válasza:
100%

Az én napi kávém:

Egy kevés kávétejszín, krémes instant kávépor, fél kanál kókuszcukor, fél kanál fahéjas cukor, egy kanálnyi kókusztej, 1 kis kanál tejpor, 1 csepp vanília, ezek jól összekeverve, rá a forralt víz, a tetejére egy adag Hulala tejszínhab és a tejszínhab tetejére egy pici reszelt csokimalom.

Minden barátom hozzám jár kávézni, annyira finom. :)

2023. júl. 3. 07:19
 15/15 anonim ***** válasza:
:) biztos finom lehet csak kar h instant kávéval csinalod..
2023. júl. 3. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!