Van aki használ tejszínhab sprayt a kávéjához?
Figyelt kérdés
Én néha ha valami desszertital féleséget készítek, de amúgy tejhabosítót használok. Csak azért kérdem mert kíváncsi vagyok mennyire átlagos.2023. márc. 11. 11:33
2/15 A kérdező kommentje:
Annyira éreztem, hogy ez lesz az első válasz! 😂 imádom
2023. márc. 11. 11:38
3/15 anonim válasza:
Teljesen átlagos, minden kávézóban nyomnak rá ilyen vackot, ha kéred.
4/15 anonim válasza:
Van.
De házi tejszínhabbal sokkal jobb.
5/15 anonim válasza:
Szerintem azért a tejhab meg a tejszínhab közel sem hasonló. Néha iszom tejszínhabbal de tejhabbal nem szoktam mert hidegen szeretem a kávét.
6/15 A kérdező kommentje:
#5 Valóban nem ugyanaz, a tejszínhab állagra, ízre full más.
Amúgy ha hidegen szereted: Pl az én habosítómnak van hideg módja is amivel a hideg tejet habosítja, én is azt szoktam néha.
2023. márc. 11. 13:06
7/15 anonim válasza:
Van mindig a hűtőben, ha kell nyomok rá.
8/15 anonim válasza:
Néha szoktam, de közel sem minden nap. Párhavonta veszek egy tejszínhab spray-t, aztán amíg az el nem fogy, addig habos kávét iszom.
9/15 anonim válasza:
Építkezéseken a büfében a pasik 95%-a így issza a kávéját. Sosem értettem miért.
10/15 harebell válasza:
Bolti tejszínhabsprayt nemszeretem. Tejhabbal szeretem a kávét, de a habosítóval kis tejszínt is fel lehet verni, szóval tejszínhabbal is szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!