A natúr gesztenyemasszába hogy lehet cukrot bele dolgozni, finommá tenni, hogy utána lereszeljem és tejszínhabbal megegyem?
Figyelt kérdés
Régebben mindig cukrosat vettem, de ez 100% gesztenye és nem édes.
Receptet csak nyers gesztenye terméshez találtam.
2022. dec. 15. 19:11
1/3 anonim válasza:
kevés rummal fellazítod, és robotgéppel, vagy villával beledolgozod a porcukrot. Aztán újra kihűtöd, v. fagyasztod, és átnyomod a krumplinyomón...
2/3 anonim válasza:
huu engem az erdekelne hol vetted? en csak cukrosat talalok :(. Egyebkent hogyha edes a tejszinhab es esetleg lekvar / gyumöcl van hozza az nem eleg edes neked?
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!