Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A natúr gesztenyemasszába...

A natúr gesztenyemasszába hogy lehet cukrot bele dolgozni, finommá tenni, hogy utána lereszeljem és tejszínhabbal megegyem?

Figyelt kérdés

Régebben mindig cukrosat vettem, de ez 100% gesztenye és nem édes.

Receptet csak nyers gesztenye terméshez találtam.


2022. dec. 15. 19:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
kevés rummal fellazítod, és robotgéppel, vagy villával beledolgozod a porcukrot. Aztán újra kihűtöd, v. fagyasztod, és átnyomod a krumplinyomón...
2022. dec. 15. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
huu engem az erdekelne hol vetted? en csak cukrosat talalok :(. Egyebkent hogyha edes a tejszinhab es esetleg lekvar / gyumöcl van hozza az nem eleg edes neked?
2022. dec. 15. 21:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

2: lehet kapni tesco, auchan, sparban is...


[link]

2022. dec. 15. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!