Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » A hosszú kávé miért nem olyan...

A hosszú kávé miért nem olyan elterjedt?

Figyelt kérdés
Rajtam kívül senkit sem láttam, hogy ilyet fogyasztana. Akárkit kínáltam vele, nem ízlett neki. Munkahelyemen sincs kávéfőző, ami efélét készítene, mindig termoszban kell behordanom. Egyáltalán van itt valaki aki szereti?

2022. nov. 26. 23:15
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
52%
Vicces dolog mikor leírom pontosan melyik mi és le vagyok pontozva. Páran burokban születtek és a saját véleményük a valóságot, a fizika törvényeit is felül írják, a legirritálóbb mikor nemekhez kötik a kávéfogyasztást és az élet egyéb hétköznapibdolgait. Sokféle kávé van, sokféle elkészítési mód. Ittam már full tömény és keserű ihatatlan espressót és híg vízízű gyenge kávét is. A papírszűrőn át eresztett kávé is tud olyat mint egy kotyogós, végülis ugyanaz. Csak nem kell hozzá tűzhely, mobilis. A kávé-víz aránnyal és a hőmérséklettel játszadozva tudsz a minőségen javítani illetve rontani. Akkor a legjobb a kávé mikor a tetején hab van lefőzéskor. A legminőségibb a helyben darált szemes kávé.
2022. nov. 30. 10:33
 32/34 anonim ***** válasza:
45%
3-as Ittál is már ilyet, vagy csak úgy hallottad víz ízű, és ihatatlan? Szerintem marha jó a kávéjük, és ezt nagy kávésként mondom. Habár, én is alapból hosszú kávés vagyok, mert az íze miatt iszom, nem a hatásért. Amerikában teljesen iható a kávé (ha kéred, készítenek presszót is), szerintem csak annak nem jön be, aki az 1 másodperc alatt felhörpinthető tipikus olasz presszókávéhoz van szokva.
2022. nov. 30. 12:30
 33/34 NTBS ***** válasza:
24%
Túl sok egyszerre.
2022. nov. 30. 16:22
 34/34 A kérdező kommentje:
Én szeretem elkortyolgatni miközben a reggeli híreket olvasom. Az eszpresszó nekem elég kevés.
2022. nov. 30. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!