Mi A neve annak a furának amire régen kicserélték a kávéfőzőben a tölcsért hol lehet beszerezni és tényleg jobb lesz attól a kávé?
Figyelt kérdés
2022. okt. 25. 20:41
51/143 A kérdező kommentje:
Ez körülbelül az lenne mint hogyha azt kérdezném hogy hogy hívják azt a kereket Ami arra való hogy ha kipukkad a kerék akkor kicseréljék. Te meg azt akarnád kierőszakolni hogy jó de milyen típushoz.
Pedig Típustól függetlenül minden esetben pótkeréknek hívják.
2022. okt. 26. 09:00
52/143 anonim válasza:
55. Szerintem már rég meglenne a válasz ha egy annyira általános alkatrész lenne mint a pótkerék.
53/143 A kérdező kommentje:
Akkor kérdés se lenne mert én is tudnám a választ.
2022. okt. 26. 09:05
54/143 anonim válasza:
54. "De nem kotyogósra gondolok hanem egy alkatrész nevére."
De ha megmutatnád a kotyogóst, akkor estleg tudnánk hogy milyen cserealkatrészek találhatók benne. De így tényleg esélytelen.
55/143 A kérdező kommentje:
Bármilyen kotyogóst megnézhetsz ugyanakkora az esélye hogy van hozzá ilyen alkatrész.
2022. okt. 26. 09:22
56/143 A kérdező kommentje:
Sőt még nem kotygosnál is meg van ennek az esélye.
Az azonban nem segit ha az én kávéfőzőm tipusát beirod a googlebe mert ezt már én is megtettem. Sőt, ha más tipust irsz be annak igy nagyobb az esélye hogy arra pont kiadja.
2022. okt. 26. 09:24
57/143 anonim válasza:
Akkor miért nem mutattál már egyet a belinkeltek között? Oké, nem tudod a nevét. Na, de a képe sem ismerős?
58/143 A kérdező kommentje:
Mert egyik se a kérdezett alkatrész volt. Mondjuk ez a kérdésből is kiderült egyes válaszokból meg teljesen egyértelműen derült ki.
2022. okt. 26. 09:38
59/143 anonim válasza:
60/143 A kérdező kommentje:
Aki tudja a választ azt nem érdekli hogy mi mashoz hasonlít a kérdésben levő tölcsér.
2022. okt. 26. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!