Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Ha régen rengeteg energiaitalt...

Ha régen rengeteg energiaitalt ittam, az mára milyen problémákat okozhatott?

Figyelt kérdés

Rengeteg alatt értek mondjuk napi 1liter, heti 3-4 alkalommal, kb fél éven keresztül, aztán egy alkalommal mentő lett belőle, ritmuszavar miatt.

Azóta egy kortyot sem ittam, eltelt kb 10év, letettem a kávét is és a cigit is, mert szorongásos problémáim lettek az eset után.

Milyen betegségeim lehettek ettől a sok szeméttől? Jelenleg nem sok egészségügyi problémámról tudok. Az egyetlen, hogy kis koffeintől is össze vissza ver a szivem, ezen kívül jól bírom a fizikai megterhelést.

Kellene félnem, hogy tönkretettem az életemet?

2021. júl. 7. 23:23
 1/4 anonim ***** válasza:
35%

Nyugodj meg, nem lesz semmi bajod most már. Többet ne italozz, alkoholt se, se E italt. Ne cigizz, sportolj sokat!!! Napi 10 km bicikli, ami keményen egy órát venne igénybe szerintem nagyon jót tenne a szívednek vagy napi egy óra intenzív séta.... ha van kutyád az is jó, mert ő húz rendesen.

Egyél egészségesen. Mindennap gyumolcs legalább 1 alma egy banán vagy pl. Egy marék ribizli meg egy marék málna....

Csak vizet innék a helyedben, az a legegészségesebb.

Semmi cukros lőtty most már..

Édesség is kevesebb legyen, mert nem kell az!!!

Minden rendben lesz, de ezekre figyelj oda:(

2021. júl. 7. 23:33
 2/4 anonim ***** válasza:
47%

Azért mert Te rákaptál, és nem tudtál magadon uralkodni attól még nem szemét a cigit leszámítva, ezek az energia bombák.

Az ilyen személyiségű emberek miatt virágzik a heroin, és úgy általában a többi drog piaca.

Én 2 liter Monstert meg tudnék inni naponta a kedvenc ízekből, mégis van hogy úgy jövök haza a boltból hogy nincs a szatyorban, és eltelt 2-3 nap.

Sörrel ugyanez néha megkívánom akkor 1litert megiszok pár kortyból, de utána van hogy 1 hétig szünet, mert autóba kell ülni, rögtön menni kell valahova, és fáradtan munka után már nem kell.

Attól kell félned hogy könnyen rászoksz dolgokra.

2021. júl. 8. 00:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálatos módon a bélben okoz elváltozást. A tünetek nehezen tetten érhetőek,mert mindenkinél más lehet.

Ha nem lettél allergiás,fejfájós,elhízott, akkor valósszínűleg megúsztad ezt a részét.

2021. júl. 8. 07:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2021. júl. 8. 21:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!