Miért vagyok borzasztó szomjas a víz után?
Figyelt kérdés
Iszom a vizet már bő fél litert és a szám száraz, szomjazom, ha iszome gy pohár colát akkor minden oké, ez miért van?2022. aug. 13. 20:27
1/10 anonim válasza:
Nekem a kóla nem oltja a szomjamat.A víz igen..Esetleg lehetséges,hogy cukorbetegség van a háttérben.
2/10 anonim válasza:
Az nem lehet hogy cukorbeteg vagy?
3/10 anonim válasza:
Ha nagyon meleg van több folyadék bevitelét igényli a szervezet
4/10 anonim válasza:
Nálam akkor volt ez, mikor nagyon megizzadtam és igazából só kellett. Mondjuk én nem kólát, hanem húslevest ittam, az oldotta meg. De a tünet ugyanaz volt, mint amit leírtál.
5/10 anonim válasza:
Ha sóhiányod van, arra a kóla csak még rosszabb amúgy.
6/10 anonim válasza:
mert nem szomjas vagy hanem édeset akarsz. Csúnya dolog a cukor hiszed vagy sem: függőséget okoz.
7/10 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, én is így vagyok, akármennyi vizet iszok a szám és a torkom ugyanúgy ki van száradva és szomjas maradok. Ha éhgyomorra iszok vizet meg egyenesen rosszul leszek :S
8/10 anonim válasza:
Én is sokszor minél több vizet iszok, annál szomjasabb vagyok.
9/10 anonim válasza:
Ez azoknál áll fent akik mindig cukros szmötyiket isznak, vizet elvétve. egyszerűen szokatlan nekik.
10/10 anonim válasza:
Vagy akik másnaposak. Folyton inni kell a vizet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!