Borzasztó ez a La Fiesta, komolyan utóíze romlott nyers csirkeízű! Miközben zöldszüret van és a gazdák alig tudják eladni a szőlőt, tényleg ilyen gány minőségű bort kell készíteni?
Figyelt kérdés
Nem fizettem érte, még mielőtt...2021. febr. 12. 19:10
1/5 anonim válasza:
nem tudom normális-e ebben az árkategóriában
350 forintért nem veszek bort
2/5 anonim válasza:
Maga a palackozás és zárjegy többe kerül, mint a La Fiesta "bor".
3/5 anonim válasza:
Bizonyára sokan veszik.Azért csinálnak ilyen bort.
4/5 Phoney válasza:
Mit nem értesz? Szar szőlőből nem lehet élvezhető bort csinálni. 350 Ft bolti áron pedig csak szar szőlőből lehet dolgozni.
5/5 anonim válasza:
Szia! Személy szerint a la fiestával kapcsolatban van rossz és jó tapasztalatom is. Azt tudom ajánlani, hogy a régen palackozott példányokat kerüljed el, mert nem bírják ha sokáig vannak a polcon. Az édes élmény elnevezésű borukban eddig soha nem csalódtam, ha csak az a fontos, hogy finom legyen és kellemesen bebasszál, olcsón, akkor őt tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!