Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Van olyan üdítő vagy gyümölcsl...

Van olyan üdítő vagy gyümölcslé, aminek inkább hasonlít az íze a tisztítószerre, öblítőre, mint gyümölcsre?

Figyelt kérdés
Várandós vagyok, és állandóan öblítőt, felmosófolyadékot innék, meg amikor fürdök, akkor is nagyon erős késztetést érzek, hogy a tusfürdőből egyek. Egyébként sok gyümölcsöt eszek, meg amikor megkívánom ezeket, próbálok gyümölcslevet inni, de nagyon nem elégíti ki a tisztítószer utáni vágyamat.
2022. júl. 18. 23:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Nekem az összes ízesített ásványvíz ilyen. Mintha mosogatószeres víz lenne.
2022. júl. 19. 09:30
 12/19 anonim ***** válasza:
92%
Én meg vagyok győződve, hogy az alkoholmentes soproninak olyan íze van, mintha domestos lenne benne, bár mások nem érzik.
2022. júl. 19. 10:03
 13/19 anonim ***** válasza:
91%
A sörröl jutott eszembe, hogy én a gagyi gyümölcsös söröket éreztem ilyennek. Azok nagy része alkoholmentes is.
2022. júl. 19. 10:06
 14/19 anonim ***** válasza:
92%
Citromos fanta zero. Tiszta wc tisztito
2022. júl. 19. 10:09
 15/19 anonim ***** válasza:
73%
Nekem a Sió volt mindig ilyen, főleg a csökkentett cukortartalmúak. De már évek óta nem ittam, nem tudom most is öblítő ízük van-e, de valószínűleg igen.
2022. júl. 19. 10:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én többnyire a citrom ízesítésű üdítőknek érzem ilyen ízét amire vágysz. Vagy tudom javasolni a lime ízesítésű calippo jégkrémet, az olyan mint a mosogatószer. Meg talán levendula szörp. pfujj. Kár hogy nem ismerlek, nekem van rózsaszörpöm, és rózsalekvárom, szívesen neked adnám. :-D Nem vitt rá a lélek hogy megkóstoljam, tuti olyan mint a szappan. Szörnyű érzés amúgy az ilyen. Amikor én terhes voltam, az émelyítően édes, vajkrémes bolti süteményeket kezdtem kívánni, holott gyűlöltem előtte is és azóta is. Meg úgy egyáltalán minden süteményt.
2022. júl. 19. 10:42
 17/19 anonim ***** válasza:
76%
Jujjjj levendula 😁 az biztos jó lesz. Levendula szörpöt, levendula fagyit kóstoltam már. Totál olyan mint a szappan.
2022. júl. 19. 11:43
 18/19 anonim ***** válasza:
28%
Egyáltalán nem olyan. :) Se a házi, se a sima Moninos levendulaszörp.
2022. júl. 19. 11:53
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem tisztítószerre, de volt az az Aloe Vera-s ital, amiben ilyen zselédarabok úsztak textúra gyanánt és abból a meggyes ízű az engemet teljes mértékben egy gyógyszerre emlékeztetett.
2022. júl. 20. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!