Van olyan üdítő vagy gyümölcslé, aminek inkább hasonlít az íze a tisztítószerre, öblítőre, mint gyümölcsre?
Figyelt kérdés
Várandós vagyok, és állandóan öblítőt, felmosófolyadékot innék, meg amikor fürdök, akkor is nagyon erős késztetést érzek, hogy a tusfürdőből egyek. Egyébként sok gyümölcsöt eszek, meg amikor megkívánom ezeket, próbálok gyümölcslevet inni, de nagyon nem elégíti ki a tisztítószer utáni vágyamat.2022. júl. 18. 23:09
11/19 anonim válasza:
Nekem az összes ízesített ásványvíz ilyen. Mintha mosogatószeres víz lenne.
12/19 anonim válasza:
Én meg vagyok győződve, hogy az alkoholmentes soproninak olyan íze van, mintha domestos lenne benne, bár mások nem érzik.
13/19 anonim válasza:
A sörröl jutott eszembe, hogy én a gagyi gyümölcsös söröket éreztem ilyennek. Azok nagy része alkoholmentes is.
14/19 anonim válasza:
Citromos fanta zero. Tiszta wc tisztito
15/19 anonim válasza:
Nekem a Sió volt mindig ilyen, főleg a csökkentett cukortartalmúak. De már évek óta nem ittam, nem tudom most is öblítő ízük van-e, de valószínűleg igen.
16/19 anonim válasza:
Én többnyire a citrom ízesítésű üdítőknek érzem ilyen ízét amire vágysz. Vagy tudom javasolni a lime ízesítésű calippo jégkrémet, az olyan mint a mosogatószer. Meg talán levendula szörp. pfujj. Kár hogy nem ismerlek, nekem van rózsaszörpöm, és rózsalekvárom, szívesen neked adnám. :-D Nem vitt rá a lélek hogy megkóstoljam, tuti olyan mint a szappan. Szörnyű érzés amúgy az ilyen. Amikor én terhes voltam, az émelyítően édes, vajkrémes bolti süteményeket kezdtem kívánni, holott gyűlöltem előtte is és azóta is. Meg úgy egyáltalán minden süteményt.
17/19 anonim válasza:
Jujjjj levendula 😁 az biztos jó lesz. Levendula szörpöt, levendula fagyit kóstoltam már. Totál olyan mint a szappan.
18/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem olyan. :) Se a házi, se a sima Moninos levendulaszörp.
19/19 anonim válasza:
Mondjuk nem tisztítószerre, de volt az az Aloe Vera-s ital, amiben ilyen zselédarabok úsztak textúra gyanánt és abból a meggyes ízű az engemet teljes mértékben egy gyógyszerre emlékeztetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!