Van olyan üdítő vagy gyümölcslé, aminek inkább hasonlít az íze a tisztítószerre, öblítőre, mint gyümölcsre?
Nem bolond, csak terhes... olvasni kéne, mielőtt egyből bolondot kiáltasz...
Ritkán előfordul, hogy a terhesség alatt nem élelmiszerek után sóvárog valaki, például földre, mosószerre, jégre, kukoricakeményítőre, agyagra, hamura, festékre. Ezt a pica nevű egészségügyi állapot okozza általában. Ezeket a termékeket nem biztonságos fogyasztani, és ez a fajta sóvárgás általában vashiányra, vérszegénységre utalhat. Ha ilyen jellegű sóvárgást tapasztalsz, azonnal keresd fel az orvosodat.
#1Én ismerem. Tudod mekkora szerepe van a szaglásnak az evésben?
Próbáld ki, hogy miközben eszel valamit, mondjuk húst, akkor valamit szagolgatsz közben, aminek erős illata van. Mosogatószert, valami fűszert, hagymát, festéket, egyebet. Meg fog változni az íze az ételnek.
Én volt, hogy kinyitottam az öblítőt, megcsapott az illata és éreztem a számban is.
Vagy volt, hogy arcon fröcsköltem magamat,2-3 csepp simán bement a számba vagy az ajkaimra került.
Amúgy ez lehet jó lehet a problémádra, Kérdező. Szagolgass tisztítószert, miközben eszel valamit. Vagy az ujjadra csepegtess öblítőt, mikor emeled a poharat, érezni fogod.
De mindenképpen menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!