Létezik olyan instant kakaópor, ami cukor- és édesítőszermentes? Tehát olyan, mint egy sima instant kávé.
Én sima, egyszerű, cukrozatlan, zsírszegény kakaóport szoktam használni, általában Tescosat vagy Aldisat. Sütéshez és kakaóhoz is ezt szoktam használni, én szeretem kakaóként is, de én édesítőszert is szoktam belerakni, mert anélkül tényleg nem jó. Szóval ha édesítőszermentes, cukrozatlan kakaóport akarsz, viszont azt akarod, hogy iható legyen, akkor tényleg kéne majd belerakni valamit, mert magában, se cukor, se édesítő nélkül tényleg nem jó, viszont ez a te dolgod, mindenki úgy issza, ahogy akarja. A lényeg az, hogy cukrozatlan, hagyományos kakaóport keress, akár a boltok sajátmárkás terméke is jó, de a holland kakaópor is jó, illetve rengeteg másféle is van, de nekem a boltok sajátmárkásai a kedvenceim.
Amúgy ha jól tudom, a Canderelnek csak édesítőszeres kakaópora van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!