Csak szerintem lett ihatatlan a nesquik kakaóitalpor?
Kiskoromban a húgommal és az apukámmal literszámra ittuk a kakaót,amit Nesquikkel csináltunk. Annyira szerettük,hogy majdnem mindig azt ittuk:D aztán egyre ritkábban ittam és utána már gyakran úgy fogyott el egy zacskó,hogy nem ittam belőle. Aztán egyszer megkívántam és ittam. Valami szörnyű íze lett, csak a tejet lehetett érezni és fel sem oldódott rendesen a por. Először azt hittem,hogy velem van a baj,aztán újra meg újra megesett és most reggeli közben (miközben szerintem az utolsó "kakaóm"at fogyasztottam), gondoltam megkérdezem,hogy vajon mikor és minek a hatására romlott meg ennek a jó kis dolognak a minősége? Egy kalap alá tudnám venni a CBAs kakaóporral.
Köszi, ha elolvastad a dilemmám:D
Rohadt unalmasak már az ilyen kérdések.
Felnőttél.
Az!
Nagyon leromlott a minősége!
Kanálka kakaópor + ízlés szerint cukor a bögrébe, és ugye a tej! Ahogy írták előttem! Ennyi!
Pár éve vettünk tescos kakaóport. Előtte mindig csak nesquiket vettünk. Úgyhogy kipróbáltunk egy olcsóbbat és minő meglepő, észrevehetetlen volt a különbség. ( Hülyeséget nem akarok írni de azt hiszem még a gyártási helye is ugyanaz volt (szerencsi) )
Nem tudom hogy még ugyanolyan e vagy a régi íze megmaradt e, mert már nem iszunk kakaót. De próba szerencse
Fájdalmasan milyen primitív prolik vagytok.
"Bezzeg az én időmben még a szarnak is csoki íze volt, ma meg már a cukor is savanyú!"
Meg a nagy büdös lószart...
Fogjátok fel, hogy nem az ízek változtak meg, hanem Ti.
Egy gyerek sokkal jobban tolerálja, sőt szereti az édes ízeket, mint egy felnőtt, a tipikus nosztalgikus idiotizmusról, nem is beszélve.
Az idő mindent megszépít, a kellemetlen dolgokat kedves emlékké varázsolja, a kellemes dolgokat meg mennyei mannává.
Inkább olvasgassatok kicsit a témában, a dolgok fikázása helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!