Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Miért nincsenek már divatban...

Miért nincsenek már divatban ezek a poharak? Szerintem ezekből a leggusztusosabb a kávé.

Figyelt kérdés
[link]
2015. nov. 2. 22:31
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Van benne valami, bár én sokféle másból is szeretek kávézni. Nekem egyetlen ilyen poharam van, nagyon aranyos, belefér egy lágytojás, vajat tudok benne olvasztani meg minden. A kávém ritkán fér bele, nagyon nem feketén iszom. De a kis kávé valóban csinos benne. Jobban szeretem üvegpohárból inni a kávét és a teát, hogy jól lássam a színét s egy közönséges üvegpohár nem jó hozzá, ahogy a csiszoltak sem, már magam számára, mert mindenki abból issza, amiből akarja.
2015. nov. 2. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:
61%

Nekem sok ilyenem van, szerintem sokkal szebb mint bármely más modernebb kávéspohár

NAgyobb is kisebb is van, simán belefér a kávém.

Már midnen jó dologból retót csinálnak.

2015. nov. 2. 23:46
 3/6 anonim ***** válasza:
42%

Egész jó poharak.

Nekem van velük egy gond, hogy lusta vagyok, és nem szeretem a nem sima felületeket, amit dörgölni kell.

2015. nov. 3. 00:18
 4/6 anonim ***** válasza:
88%

Akkor se szerettem, amikor még nem volt "retro"..-)

Nekem szebb és praktikusabb a csésze vagy kisebb bögre, aminek füle van. Forrón iszom a kávét, sok forró tejjel vagy tejhabbal, ebből nem lehet ilyet, mert képtelenség kézbe fogni. Van hőálló üvegből is füles kávéspohár vagy csésze, én jobb szeretem azt, ami színes és vidám. Kivéve, ha réteges kávéra támad kedvem.:-)

2015. nov. 3. 01:40
 5/6 anonim ***** válasza:
64%

Nekem is ilyen van, sajnos már csak 2 db. Nem is igazán esik jól másból a kávé, csak ebből! :))

De a linken, amit felraktál, ott a lehetőség, hogy rendelni tudsz belőle, tehát lehet kapni még ezek szerint!!

2015. nov. 3. 08:44
 6/6 anonim ***** válasza:
43%
szerintem kávé és tea jobb porcelánból, jobban is bírja a meleget, mint az üveg. Nekem sosem tetszettek ezek a poharak, van még belőle otthon 1-2 a szüleimé volt a 70-es évektől.
2015. nov. 4. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!