Miért nincsenek már divatban ezek a poharak? Szerintem ezekből a leggusztusosabb a kávé.
Nekem sok ilyenem van, szerintem sokkal szebb mint bármely más modernebb kávéspohár
NAgyobb is kisebb is van, simán belefér a kávém.
Már midnen jó dologból retót csinálnak.
Egész jó poharak.
Nekem van velük egy gond, hogy lusta vagyok, és nem szeretem a nem sima felületeket, amit dörgölni kell.
Akkor se szerettem, amikor még nem volt "retro"..-)
Nekem szebb és praktikusabb a csésze vagy kisebb bögre, aminek füle van. Forrón iszom a kávét, sok forró tejjel vagy tejhabbal, ebből nem lehet ilyet, mert képtelenség kézbe fogni. Van hőálló üvegből is füles kávéspohár vagy csésze, én jobb szeretem azt, ami színes és vidám. Kivéve, ha réteges kávéra támad kedvem.:-)
Nekem is ilyen van, sajnos már csak 2 db. Nem is igazán esik jól másból a kávé, csak ebből! :))
De a linken, amit felraktál, ott a lehetőség, hogy rendelni tudsz belőle, tehát lehet kapni még ezek szerint!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!