A BURN energiaitalban van Taurin?
Figyelt kérdés
Én Erdélyben élek(Románia) és vettem egy Burnt amit elolvastam és láttom hogy van benne Taurin. Nem úgy volt hogy az már nincs semelyikben es csak külföldön kaphato olyan energiaital ami van Taurin?
Képek: [link]
2022. ápr. 10. 15:41
11/16 anonim válasza:
Magyarországon megadóztatták a taurint, azért vették ki a gyártók mert komoly áremelkedéssel járt volna ha marad. Sehol máshol nincs ilyen, akár gazdagabb akár szegényebb az adott ország, nem függ ezzel össze
12/16 anonim válasza:
Na, ne már?
Taurin adó? :D Normálisak ezek?
13/16 anonim válasza:
12-es! Elég vicces de sajnos így van, plusz adót kéne fizetni a taurinért. Valoban nem normális aki kitalálta
14/16 anonim válasza:
Ezt nem is hallottam, pedig rendszeresen használok taurin tartalmú tápkiegeket is, most éppen por taurint is.
Arról már hallottam régebben, hogy a "c-vitamin világpiaci ára" emelkedett, de ez is mennyire röhejes.
15/16 simad válasza:
Hát óbánék internet adót is akartak annó, dohányipar már a mancsuk alatt van de senkit sem érdekel hajrá fidesz remélem a kenyéripar is a tiétek lesz
16/16 anonim válasza:
14-es! Tápkiegekre tudtommal nem vonatkozik, csak az italokra, anno a "chipsadó" részeként jött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!