Taurinos REDBULL-t merre lehet kapni?
#1 Egy jó ideje már nincs az itthon kaphatókban.
Kérdező, webshopokban próbálkozz, ott még előfordul.
Ja, a chipsadó (250 Ft/l) miatt már nincs taurin, és azt hiszem, koffein is kevesebb van a legtöbben, mint régen. Az egész ügyből azért kiviláglott, hogy a kormány leszrja, hogy valami egészségkárosító-e, a lényeg, hogy adót lehessen belőle beszedni.
Arginint használnak még mostanában, ez állítólag olyasmi hatást vált ki, mint korábban a taurin.
Valószínű, hogy az adóhatóság rászállt, hogy befizetik-e a boltok a külföldről származó energiaitalok után a chipsadót, ezért nem sok helyen árulnak már taurinost.
Külföldre járó ismerőst lehetne talán megkérni, hogy hozzon pár tálcával, máshol a világon szerintem nem árulnak taurinmentes energiaitalt.
Kipróbáltam, a guglival lehet találni taurinost webáruházban. Nyíregyházi kisboltot meg hiába írna valaki, ha mondjuk zalaegerszegi vagy.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Budapesti vagyok, de azt hiszem, legjobb, ha kintről hozatok.
Bár lehet, a legeslegjobb az lenne, ha nem is innám még néha sem... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!