A BURN energiaitalban van Taurin?
Figyelt kérdés
Én Erdélyben élek(Románia) és vettem egy Burnt amit elolvastam és láttom hogy van benne Taurin. Nem úgy volt hogy az már nincs semelyikben es csak külföldön kaphato olyan energiaital ami van Taurin?
Képek: [link]
2022. ápr. 10. 15:41
1/16 anonim válasza:
Relax. A taurin egy ártalmatlan aminosav, ami koffeinnel kicsit feltúfbózza az agyad.
Ennyi. Semmi több.
Mi külön tápkiegŕszítőként szedjük.
4/16 anonim válasza:
Már nincs Taurin? Akkor ezért nem olyan erősek, mint régen.
5/16 anonim válasza:
Romániában van, Magyarországon nincs
6/16 simad válasza:
Én is romániában élek. Szóvsl ja de nem félek az ilyen szerektől, medvékkel boxolunk tőle.
7/16 anonim válasza:
"Nem úgy volt hogy az már nincs semelyikben es csak külföldön kaphato olyan energiaital ami van Taurin?"
De úgy volt és van a mai napig is, te okos, Magyarországon😂😂😂 Ott/itt se egészségügyi megfontolásból, hanem hogy legyen mit adóztatni.
8/16 anonim válasza:
Magyarországhoz képest Románia külföld…jó reggelt…
Magyarországon nincs taurin az ebergiaitalokban.
9/16 A kérdező kommentje:
Figyeljetek!látom sokat írtatok hogy Románia nem Magyarország ee hogy ne legyen mar hülye! Nos en nem ertek az adóhoz meg ilyenek! En így abból indultam ki hogy mivel Románia se gazdagabb Magyarországtól (sőt) ezért gondoltam hogy itt is felvitek az árát es mivel en Magyarországi vidiket nézek ezért gondoltam ezt! Amúgy Szatmárnémetiben élek!
2022. ápr. 11. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!