Miért adják ki a boltban a tizenéveseknek a energia italt??????
Figyelt kérdés
2022. jan. 15. 09:28
1/21 anonim válasza:
Azért, mert nincs korhoz kötve. Másfelől pedig ez nem iskolai, hanem kereskedelmi kérdés lenne.
2/21 anonim válasza:
Mert a jogszabály megengedi te piás.
3/21 anonim válasza:
Dohányterméket és az alkoholt tiltják, mégis kiadják. Mellesleg valahol igazad van.
4/21 anonim válasza:
Nekem nem adták ti tizenévesen az energiaitalt, bár pn nem is szerettem és nem is kértem. Ha más szereti, mibden további nélkül kiadják, mivel nincs tiltva.
5/21 anonim válasza:
Miért ne adnák? Nem korhoz kötött. Csokit és chipset is vehetnek a gyerekek, ha van rá pénzük, pedig az sem egészséges.
6/21 anonim válasza:
Már megint ez a hülye "kiadják" kifejezés! 🤦♂️ Talán odaadják, eladják, vagy felszolgálják, kiadni a könyveket szokták!
7/21 A kérdező kommentje:
Nem iszok
Boltban láttom hogy 13,15 éveseknek kiadják
2022. jan. 15. 11:45
8/21 anonim válasza:
És? Mi vele a bajod? Nincs korhoz kötve, ugyan olyan mintha üdítőt, kávét, nasit venne.
9/21 anonim válasza:
Miért ne adnák ki? (Tényleg hülye kifejezés) Idézz már a Btk-ból, hol írják, hogy törvénytelen.
10/21 Senior Séf válasza:
Mert sok víznek kell még lefolynia a Dunán, mire bekerül a köztudatba, hogy az energiaital nem kimondott életbiztosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!