Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Nescafé 3/1 hasonló lány izű...

Nescafé 3/1 hasonló lány izű üveges itóka létezik?

Figyelt kérdés

Ez nekem már túl drága, és nem ér meg 700 forintot, mert hamar elfogy. A nescafe 3/1 nagyon bejön 15 éve iszom és a többi 3/1 olyan gyerekes ízű, mint azok a 200 forintos kapúcsinó porok.

Próbáltam a Nescafé üveges termékét, de leírhatatlan xar, sajnos köze nincs ízben a 3/1 termékéhez.

Az ablakon kidobott kísérletezések helyett talán valaki tud mondani hasonló lágy izű üveges gyorsan oldódó ítókát.

A pepsit és a coca colát sikeresen helyetesítettem teával, és nem hiányzik a fekete itóka.

Tudom, hogy ezek az üvegesek sokkal drágábbak, de tovább is tartanak. Ez 10 darab és egy 17 gramm 700 forint. Kicsit durva, két nap alatt elfogy.

Ráadásul többször jártam úgy, hogy sérült tasak volt benne üresen.

Nem tudom megállni, hogy naponta egyet igyak, olyan négy-öt darab elég.

Egy kicsit ismerem az itókákat (ez nem kévé) és talán a chibo gyárt ilyen lágy ízű alacsony koffeines üveges gyorsan oldódó itókákat, de nem tudom hogy ízre milyen lehet a legjobb választás a 3/1 helyett.

2022. jan. 8. 05:34
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Az üveges termék csak kávé, a 3 in 1 meg kávé, tejpor és cukor. Magyarán ha ezeket hozzá teszed, meg is van oldva a probléma.

Az itóka neve amúgy kávé

2022. jan. 8. 06:43
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
A lány íz az milyen? 14 éven aluli? "bontatlan"? 18 éven aluli? 18*-os? esetleg 75C alatti?
2022. jan. 8. 07:52
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Nyilván lágy akart lenni
2022. jan. 8. 08:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy nescafe 3in1-ben csak 7% instant kávépor van, tehát kb 1 gramm. Sokkal kevesebbet kell használni az instant kávéból, mint gondolsz! Cukorból meg többet, mert van benne 10 g cukor.
2022. jan. 8. 08:25
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
És mi van a 2in1-ben, ha az összsúlya ugyanannyi mint a 3in1-é? Ha 1 valami hiányzik belőle akkor annyival könnyebbnek kellene lennie, de nem. Nem könnyebb. Vajh miért is nem?
2022. jan. 8. 09:07
 6/8 anonim ***** válasza:

#5 a nescafe 2in1 csak 8 gramm egy tasak... a 3in1 pedig 17 gramm.

Szóval 9 gramm cukor a különbség!

2022. jan. 8. 12:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Ahogy fent írják

Veszel egy konyhamérkeget és 100 g nescaféhoz hozzákeversz 1 kg cukrot és 600 g tejport

2022. jan. 8. 12:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Vagyis feltehetően 3 db kockacukornyi.

De tök jó ötlet az amit a 7-es írt, csak arra kell vigyázni, hogy utána ne nagykanállal legyen kimérve a keverék mert nagyon túl lehet tolni.

2022. jan. 8. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!