Létezik aránylag olcsó, nagy választékkal rendelkező teabolt/webáruház idehaza?
Keresek olyan boltot/webáruházat, ahol nagyobb mennyiségben tudnék venni jó minőségű szálas teákat viszonylag jó áron...
Tudok pár teaboltról, de mind szinte már átverés, méregdrága. Tipikus sznobokat, turistákat bevonzó parfümjellegű bolt.
Budapest környéke lenne a legjobb, vagy egy normális webshop.
A magyar teaszaküzletek nagy része teljesen korrektül áraz, egyáltalán nem a "sznobokra" hajt, hanem egyszerűen már saját beszerzésük se 2 Ft. El kell fogadni, hogy minőségi szálas teát nem 350Ft/100g áron kapni.
Ár-érték arányban jó a Yunnan Sourcing, Taiwan Sourcing, Tea Masters, Cha-wang Shop, de ők mind Kínából és Tajvanból postáznak, így a vámkezelés és a plusz ÁFA és díjak a te dolgod.
Nem tudom te melyik teaszaküzletre gondolsz, nem ismerek túl sokat... Belvárosban/plázákban jártam párban, azok nem tűntek korrektnek nekem...
Nyilván nem 300forintos árakra gondoltam.
Melyik bolt az itthon, ami szerinted korrekt?
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Somersettel valakinek van valamilyen tapasztalata ?
tea útja, manutea. Egyes teák pedig a dremmersben olcsóbbak.
Mindháromnál minőségi teát adnak, meg kell nézni a kívánt tea hol olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!