Érdemes kapszulás kávéfőzőt venni? A nespresso bónuszprogramjáról vélemények esetleg?
Kötelező havi fogyasztással, egy éven keresztül...??
Számold ki, hogy tkp. mennyibe is kerül ez neked...
Amúgy sem a gépértékesítésből van a hasznuk, hanem a kapszulán vagy a nagy profit.
3: az kb. "adtál a sz.rnak egy pofont" esete...
Pont azt a kényelmet dobod el, amit egy kapszula ad alapesetben...
5: nem az értelmét kell keresni...
Kényelem... Divat...
És a csilivili boltjaikból lejön, hogy van rá kereslet.
Ennyi. :)
Kiszámoltam, de oda is van írva a honlapon, 61 ezer egy évre. Abból egy ezres a kávéfőző, 60 ezer pedig szabadon elkölthető a honlapjukon 5 éven belül. Nyilván ilyen infláció mellett túl sokáig nem érdemes tartogatni az összeget.
Nem tudom, hogy megérné -e, azért kérdeztem. Nem ismerem a kapszulás kávé izét, nem ismerek senkit, akinek van otthon.
Nem tudom, hogy jobban megérné -e inkább független oldalon megvenni a kávéfőzőt és csak annyi kapszulát venni, amennyi kell utána?
A környezetvédelmi része engem is zavar, de itt elvileg aluminum kapszulákról van szó, amit le lehet adni náluk, vagy a futárral visszaküldhetem, ha csomagot hoz.
Mindent újra hasznosítok egyébként, hagyományos nagyon szemetet keveset termelek
7: nekünk csak azért van (de ritkán használjuk), mert a munkahelyemen kaptunk egy ajándék gépet a cégtől - mivel a céges rendezvényekhez elég sok kapszulát rendelünk. Én kaptam meg ezt az ajándék gépet.
EGy munkahelyen nagyon praktikus, nem kell veszekedni, hogy ki hagyta ott a zaccot a gépben, ki mossa el, stb. stb.... De amúgy ha belefér a családi költségvetésbe, akkor vedd meg.
A jobb márkájú kávékapszulákból 90-120 ft-ra jön ki egy kávé.
Időnként szoktam venni egy-egy doboz kapszulát, de a "mindennapokra" ez nekem drága lenne....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!