Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » A bravos kávé tényleg felrobba...

A bravos kávé tényleg felrobbantja a főzőt?

Figyelt kérdés
tegnap 21:11
 1/8 anonim válasza:
93%

Bravo-s kávét még pont nem főztem

De biztos hogy nem robbantja fel😅

Ha a többi se tette akkor az se fogja

tegnap 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Nem.
tegnap 21:34
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Van elektromos főzőm, van kotyogósom, mindkettőbe főztem már Bravost elég sokszor és egyik sem robbant még fel tőle.
tegnap 22:01
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

nem, de a legszutykabb 30 éves kotyogóson is ott van már a túlnyomásra nyíló szelep. Annak bőven van előjele ha már annyira eltömődött a kávéfőző filter része,hogy megnőjön a nyomás. Nem olyan könnyen robbannak a kávéfőzők. Amit te robbanásnak gondolhatsz egy kotyogósnál az az hogy lefúj a szelep, hanghatás, nagy gőz, de amúgy semmi extra. Vagy kifúj a felső rész, összebassza a mennyezetet meg a bútort. Ha nem nézel bele semmi bajod nem lesz. De ez extrém ritka.

Az automaták meg 7-10 baron szoktak üzemelni. Azért ez nem egy nagy nyomásnak számít. Ráadásul 90-95 foknál nem melegíti feljebb a vízhőmérsékletet. Van túlnyomás elleni szelep, van hővédelem a fűtőszálra, hőbiztosíték, maga a nyomástartály is úgy van méretezve ,hogy ne tudjon szétnyílni. A kávéfőző nem robbanószer.

tegnap 22:32
 5/8 Májlon bácsi ***** válasza:
88%
Ja-ja, felrobbantja. Ilyenek márcsak ezek a kávék. A Bravos robban, az Eduscho visszabeszél, a Segafredo felporszívóz, a Tschibo kiviszi a kutyát sétálni, a Lavazza lemossa a kocsit.
tegnap 23:05
 6/8 anonim ***** válasza:
80%

Azt nem tudom, de én csak nyersen szeretem elrágcsálni a kávészemeket, ezért néha veszek egy kis csomag szemes kávét "nassolni".

Legutóbb Bravost vettem, mindjárt elfogy, de én meg nem robbantam fel 😀

tegnap 23:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Én azt hittem a fejedet robbantja szét a koffein, de lehet, hogy csak túlgonfolom.
ma 02:10
 8/8 anonim ***** válasza:
A Bravossal ajánlatos vigyázni.Mert ha kevés a kávétermés,akkor a brazilok puskaporral ütik föl az őrleményt.
ma 03:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!