Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Érdemes kapszulás kávéfőzőt...

Érdemes kapszulás kávéfőzőt venni? A nespresso bónuszprogramjáról vélemények esetleg?

Figyelt kérdés

2021. nov. 24. 12:24
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Jobban átrágtam, abszolút megéri, ha eleve onnan venné az ember a kapszulát. Ráadásul össze lehet várni pár hónap levonását és akkor ki lehet fogni jó akciót is. Pl most nagyobb számú (350) kapszula vásárlása esetén ajándék tejhabositó járt.

Nyilván drága a webshop, maga a gép is sokkal több normal áron, mint máshol.

2021. dec. 8. 17:32
 22/25 anonim válasza:
56%

Én jobban szeretem a nespresso kávé ízét, az automata kávégépnél szerintem finomabb.

Én most adtam le rendelést a bónuszprogram keretén belül, a 2. legdrágább készülékre. 16+1/hó, a 16-ot simán le is vásároljuk a hónapban, a pár hónapos "középkategóriás" nespresso gépem pedig rokonságban elajándékozom.

Automata kávéfőzőm volr ez előtt, de újonnan vásárolva is csak 1.5 évet bírt. Ha ebből indulok ki, még anyagilag is olcsóbb a drágább kapszula+ingyenes gép, mint a 1.5 évet használt automata olcsó kávébabbal.

2021. dec. 9. 20:19
 23/25 anonim ***** válasza:

22!

Automata kávéfőzőből is van xar, meg van minőségi. Egy Jura nem megy tönkre másfél év után. Átlagosan 10 évig működik tökéletesen.

2021. dec. 10. 06:31
 24/25 A kérdező kommentje:
22# teljesen jogos. Én 16-ot egészen biztosan nem költök havonta kávéra. De ha nektek összejön ennyi, akkor van egy ingyen kávéfőzőtök. Ráadásul a hűségprogram végén dönthetsz úgy, hogy nem náluk vásárolsz tovább.
2021. dec. 10. 07:47
 25/25 anonim ***** válasza:
Nekem kapszulás gépem van, de általában újratölthető kapszulát használok hozzá. Néha veszek 1-1 doboz bolti kapszulát és azzal igazi kávézós élményt tudok összehozni itthon. Ha azt nézem, hogy egy igényesebb kávézóban 800 egy cappuccino, nem is olyan drága az a 200 forint körüli ár. Bár ahogy láttam, mostanában nagyon felment az ára, én eddig is kínai boltban vettem, ott mindig a rendes bolti ár alatt volt eddig. De 2000 forintot már nem adnék egy dobozért. Viszont nagyon bevált az újratölthető kapszula, én 1 éve vettem és még mindig teljesen jó. :)
2022. febr. 5. 13:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!