3 éve lejárt Coca Cola iható? Bontatlan, konzerv dobozos, a hűtőben volt tárolva.

Iható, nincs benne romlandó anyag.
víz, cukor, szén-dioxid, limelé sűrítményből (0,5 %), színezék: E 150d, természetes aromák, koffein aroma, étkezési sav: foszforsav, tartósítószer: nátrium-benzoát, savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-citrátok.

Ha az még konzerv dobozos akkor az van vagy 30 éves is.
Azzal meg már a kocsiról a rozsdát is le lehet maratni, kár a lefolyóba öntögetni.

A lejárt műanyag palackos tuti iható, maximum szénsav nincs már benne (az érdekes módon valóban eltávozik valahová nem sokkal a "lejárat" után).
Nem tudom, hogy a fémdobozos miben más, de ami nálam itthon van, azon "minőségét megőrzi" szerepel, nem "fogyasztható", tehát valószínűleg iható, max. pocsék :)

3 A neten olvastam, hogy jó lefolyótisztítónak.
5 Jól mondod, fémdobozos, nem konzerves! Hirtelen nem találtam ennek a kiszerelésnek a nevét.
A héten kipróbálom, vagy megvárom a nyarat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!