Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Globus...

Mi a véleményetek a Globus nagy kiszerelésű készétel konzervekről ?

Figyelt kérdés

Pl.: Babgulyás, Sólet, Chilisbab .

Ettetek már ilyet ? Megéri megvenni ?

ápr. 10. 09:04
 1/6 Mad Max2 ***** válasza:
84%

a konzerkaják között a jobbak közé tartoznaka globus márkanévvel árult cuccok.

Azt azért érdemes tudni hogy ezek nem a régi lehel uti Globus konzervgyár termékei.

Ezek cseh gyártmányuak, anno megvettéka Globus márkanév hazsnálati jogát, igy árulhatják most ilyen márkanévvel

De amugy tényleg jó konzerveket gyártanak!

Főlega sólet ami finom

ápr. 10. 09:44
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Ahogy az első írja, a konzervek közül ez idehaza talán a legjobb. Én kirándulásokra hordom, meg a kocsiban van vészesetre.
ápr. 10. 10:11
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
A sólet egész jó szerintem.A babgulyásuk sem rossz de az annyira nem ízlik..A chilisbab viszont nekem az ilyen konzerv chilik közül; eddig az ízlik a legjobban
ápr. 10. 12:25
 4/6 anonim válasza:
87%
Szerintem szar az összes..nem az ehetetlen kategória, de kb nem is tudom elképzelni hogy ezeket hogyan csináljak, lehet jobb is …
ápr. 10. 13:30
 5/6 anonim ***** válasza:
82%

Nem én vagyok a célközönség.

Agglegények, melósok, kamionosok azok, akik ezeket venni szokták, mert nem szeretnek és/vagy tudnak főzi.

Ezek klasszikus kiadós, "férfias" ételek, de alacsony minőségű kivitelben, kényelmesen.

Kicsit olyan depresszió kaja hangulata is van, a kolis instant ramen 45 éves férfi kiadásban.

Én ezeket az életeket simán elkészítem rendesen, meg a feleségem is szívesen főz, szóval nem élünk ilyennel. Szeretek is főzni, meg igényem is van rá, hogy az én szájam íze szerint, frissen készítsem el a napi főtt ételt.

ápr. 10. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Már nem olyanok, mint régen, ennek oka van:

[link]

ápr. 15. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!