Mennyivel jobb egy méregdrága, pl. Bialetti kotyogó, mint egy ránézésre ugyanolyan noname kínai?
2021. ápr. 8. 09:31
1/28 anonim válasza:
Semmivel sem jobb, csak a márkát és design-t fizeted meg. Ugyanolyan elven működnek a kotyogós kávéfőzők.
2/28 anonim válasza:
Azt az érzetet kelti, mintha jobb minőségű lenne. Egyesek már a lefőzött kávét is finomabbnak érzik, ha ilyennel készül. Valójában viszont ugyanaz.
3/28 anonim válasza:
Mondjuk azért 7k nem kimondottan sok egy kávéfőzőért.
4/28 A kérdező kommentje:
Ha egy hasonló noname, vagy kevésbé márkás mondjuk 1500-2000 Ft, akkor sok.
2021. ápr. 8. 10:42
5/28 anonim válasza:
Oké, de ez igaz egy kerti székre meg egy késkészletre is.
6/28 anonim válasza:
Késkészlet az teljesen más. Jó minőségű késekkel öröm dolgozni a konyhába. Kevésbbé csorbulnak, gyorsabb vele főzni.
A nagymamám mindig ilyen "börzés" helyen veszi a konyhai felszereléseket, így a késeit is, és amikor azzal kell dolgoznom, az egy katasztrófa...
Ellenben kotyogónál én az elkészített kávéban nem érzek különbséget. De ugyanez áll pl. dugatyús kávéra is.
7/28 A kérdező kommentje:
Pont az a kérdés, hogy a márkán kívül van-e más különbség. Késkészletnél elég sokat el tudok képzelni, ilyennél kevésbé.
2021. ápr. 8. 11:17
8/28 anonim válasza:
A különbség az, hogy mennyi idö múlva vehetsz másikat - és idövel rájössz, hogy a drágább lett volna az olcsóbb
9/28 A kérdező kommentje:
Az jó, mert az előzőt, ami 1000 Ft volt, majdnem 20 évig használtam, akkor leégettem a gumit, és nem tudtam helyettesíteni.
2021. ápr. 8. 11:48
10/28 anonim válasza:
Pont annyi a különbség, mint egy normális felső, és egy kínai ezeröccázé között...
Finomabb megmunkálás, precízebb illesztékek, stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!