Miért lett más ízű a kóla?
Figyelt kérdés
Csak nekem tűnt fel, hogy mind a Malac, mint a Tepsi (nocopyright) kólák íze gyökeresen megváltozott az elmúlt időszakban? Szerintem nagyon frusztráló, egyáltalán nem ízlik az új ízük, mindkettőnek olyan nagyon furcsa ízvilága lett.2021. márc. 5. 01:06
11/16 anonim válasza:
Lehet, hogy valami importot fogtál ki? Egyes országokban szokták néha eltérő ízvilággal készíteni őket.
12/16 Rothadó Narancs válasza:
A Pepsi esetén figyelni kell a címkét, mert van amelyikre cukor van írva (ez a finomabb) és van a glükóz-fruktóz szirupos.
De 20-25 éve jobb volt minden szénsavas üdítő.
13/16 anonim válasza:
Nagyon régen szerettem a Pepsit, de nekem a mostani az nagyon gejl. Most már Csak a Coca-t iszom. Tavaly előtt hoztunk Ukrajnából Coca-t az szerintem édesebb, mint a magyar. Zérót meg se tudom inni, nekem nagyon édes.
14/16 Rothadó Narancs válasza:
Az ukrán Coca sokkal jobb a magyarnál. Igyekszem olyan szerezni, amikor tudok.
15/16 anonim válasza:
8.:Nem sokat értem vele.Most már inkább úgy mosok fogat,hogy nem iszok előtte,utána se colát.Így már van értelme.
16/16 anonim válasza:
"Malac, tepsi kólák".......
A szomszéd alkesz meg azt mondja: megyek a tecsóba borér'.
(nem félreértés, nem elírás: tecsóba borér)
Értelmi fogyatékosok szoktak így beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!