A coca-colának van tudarmódisótí hatàsa túlzott menyiségben?
Tudom hogy régen tartalmazott kokaint, nem erre gondolom hanem ha a mai coca kólából sokat iszunk egyszerre akkor annak lehet e valamilyen tudatmódosító/eufóriius hatàsa, és ha igen mitől?
17/F vagyok és 13 évesen emlékszem hogy tapasztaltam mar vele egy bódító, zsibbasztó hatàst, kb 2 órán keresztül egy helyben maradtam ès leginkább az ítélőképességem lett nagyon èrzékeny (szeretet flashem volt)
Igen, a kóla a nyugat ópiuma :)
Egyébként kár belelátni bármit is ebbe a túlhájpolt agyoncukrozott sz#rba
Ha arra érzékeny vagy,vészesen és hirtelen feltolja a cukrodat.
Na az tud jó kis dolgokat kutyulni hogy csillagokat láss akár.
Ja, a hatvanas években akkora dolog volt, hogy öregapád a házibulikban beállt tőle két dugás között meg kevert között. Vagyis inkább úgy érezte. :D
Na szóval, egy ilyenből lett anyád is.
Nem, nincs tudatmódosító hatása. Az, hogy téged kiskorodban a benne lévő cukor meg koffein megtolt, semmit nem jelent.
Semmi olyasmi nincs benne manapság (és ez a manapság, nem az elmúlt 10 évet jelenti) ami ilyet okoz. Mi, mikor még otthon laktam, liter számra ittuk naponta a kólát, és nem voltunk tőle benyomva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!