Ha ennyi kólát iszol akkor nagyon fontos ha külföldön jársz tudj magadnak kérni bárhol.
Itt egy lecke ami jól megtanít hogy kérj magadnak, viszont ne lepődj meg ma mást adnak máshová :D
Cukor van benne, nem is kevés, ami addiktív tud lenni és elég érdekes betegségeket okozhat. (de az igazság fáj sokaknak, úgyhogy jöhet a piros pacsi, az országban minden 7. ember cukorbeteg)
Koffein van benne, ami erősen addiktív. És megvannak az életet befolyásoló tényezői (pro és kontra is, de egy gyereknek nincs rá szükség, felnőtt meg nem hinném kérdez ilyet, de tévedni tévedhetek, nem becsmérlésként írtam, csak tipp)
40 napig még tudod állni, hogy ne igyad, és lesznek elvonási tüneteid / vágyódásaid, akkor már fizikai / pszichés függőség is kialakult. Ezt tudod ellenőrizni könnyen.
Cukormenteset iszok.
A cukrost gyerekként ittam de akkor ritkábban és mégis elhíztam töle amint 4 éve abbahagytam fél év alatt 22 kg ot fogytam
Nem is a nagy marketinges a kedvencem hanem budget fajta.
Szóval olcsó aránylag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!