Csak nekem tűnt fel, hogy mind a Malac, mint a Tepsi (nocopyright) kólák íze gyökeresen megváltozott az elmúlt időszakban? Szerintem nagyon frusztráló, egyáltalán nem ízlik az új ízük, mindkettőnek olyan nagyon furcsa ízvilága lett.
Én nem iszok már régóta semmilyen fajta colát,de nem az ízük miatt,hanem mert egészségtelenek,károsak,a beleimre és a fogaimra is.
2021. márc. 5. 01:10
2/16 anonim válasza:
Hogy kerül kóla a beleidbe? Beöntés, vagy mi az úr isten?:D
Amúgy igyál Pepsit, az mindig fasza:D
2021. márc. 5. 01:37
3/16 anonim válasza:
2.:Te idd meg a vizeletedet,neked az se ártana.
2021. márc. 5. 01:40
4/16 anonim válasza:
4.:De csak szerinted.
2021. márc. 5. 01:45
5/16 anonim válasza:
Hol veszed? Pl kisebb boltok, dohányboltok a keletről importáltat árulják sokszor, azoknak más az íze.
2021. márc. 5. 04:56
6/16 anonim válasza:
Malac ,Tepsi az mi?
Ha a két normál kólára gondolsz azoknak nem lett más az ízük,esetleg van olyan betegség ami miatt másnak érzed az ízeket.
2021. márc. 5. 06:47
7/16 anonim válasza:
Mi ez az új hülyeség, hogy az emberek nem mernek márkaneveket írni?
Coca-cola és Pepsi, nem lesz bajod ha leírod...
2021. márc. 5. 07:54
8/16 anonim válasza:
Kedves 1-es . Kólaivás utáni fogmosás nem opció?
2021. márc. 5. 08:10
9/16 A kérdező kommentje:
#7-es le merem írni, ez egyfajta görbe tükör volt.
2021. márc. 5. 08:35
10/16 anonim válasza:
Nekem nem tűnt fel mostanában, inkább régebben 10-15 évvel ezelőtt volt kicsit másabb az ízük, főleg a vastag műanyag flakonos coca colának, és az üvegesnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.