Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Melyik cég gyártja az Nber...

Melyik cég gyártja az Nber energy-t?

Figyelt kérdés

2021. jan. 14. 12:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

20

És? Ez csak egy reklám. Balladát vártál talán?

2021. febr. 27. 18:41
 22/25 anonim ***** válasza:
60%

21

Nos nem vagyok teljes mértékben PIXA munkásságával képben, de sokan azt mondták sokkal többet vártak tőle, főleg egy olyan személlyel szemben, mint Zsozéatya, de tény....Reklámnak túl hosszú, Dalnak nem elég jó...talán, de ezt nem én mondom, ezt látom?!

2021. febr. 27. 18:43
 23/25 anonim ***** válasza:
Hell gyártja, mint itthon több száz sok más / sajátmárkás energy drinket.
2021. máj. 19. 14:34
 24/25 bűzös bab válasza:
69%

Édeseim nyugodjatok le !

itt a.megoldas !

igyál vizet !

én szeretem nber drinket , melléje egy szál cigi oszt jól vagyok!

2021. nov. 25. 00:26
 25/25 anonim válasza:
100%

Jómagam csak több százezer éves glecservizet iszok, mert az a tuti. Amikor megfagyott, akkor még nem volt szennyezés. De most gyors olvadásnak indultak a gleccserek. Gyerekek, azonnal állítsátok le a globális felmelegedést, mert nem lesz mit innom.

Viccet félretéve tényleg ásványvizet iszok. Még ha nem is mindegyik ásványvíz a mélyből jön, némelyik csak tisztított csapvíz, akkor is a víz van a legközeleb ahhoz, amire szükségetek van. Ti se vigyétek túlzásba a műitalok fogyasztását. Napi egy doboz energiaital, vagy egy csésze kávé még elfogadható, de van, akiknek már ez az egy is megterheli a szervezetét, de esetleg még nem érzi, mert fiatal. Utána 30 felett elkezdenek kijönni a problémák. Úgyhogy csak óvatosan.

Ez most lehet, hogy nem a legjobb reklám az energiaital gyártóknak és forgalmazóknak, de az egészség a legfontosabb.

2023. szept. 30. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!