Melyik cég gyártja az Nber energy-t?
Engem mondjuk pont nem érdekel, hogy te mennyire utálod Zsozét meg mennyire tartod ingyenélőnek. Látszik hogy nem értesz az online szórakoztatás világához.
Nekem annyi volt a kérdésem, hogy ki fogja gyártani az energiaitalt. Nem értem minek jössz osztani az észt.
10-es
Legalább írtad volna azt, hogy megkóstolod aztán cső minden féle mellékes szöveg nélkül. Látszik nem is tudod igazán ki ő, hiszen YT-on csak videók vannak, stream egyáltalán nem ott megy, hiszen ő streamer, szóval akkor még sem ismered úgy, hogy véleményezhesd és egy kalap alá veszed a "többivel", szóval ez nem előítélet? Sajnos nem tudom miért gondolkodsz így, tollkodásból (remélem nem), vagy csak mert nem látod át az embert és a streamerkedést (bár kiderült nem is ismered). Sajnos akár hogy hívjuk nem a legjobb dolog megítélni sok másik emberből kiindulva egyet, hogy biztos ő is olyan, nem tudom mit dolgozol, de gondolom te sem örülnél, ha elítélnének xy dolog miatt, hogy ott és azt dolgozod ahol és amit, csak mert mondjuk a többiek rajtad kívül rosszabbul végzik a munkájukat, ez sehogy sem jó! Egyébként is sokan hobbiból is csinálják, de aki megélhetés szempontjából is, ha nem csinálná jól nem kapna semmit és nem is néznék, meg aztán gondolj csak bele, ha nem lett volna már régebben valami munkája, akkor hogy kezdi el? Meg aztán játékokkal játszani sem mindig jó, azt is meg lehet unni, vagy épp a stream közben az idiótákat elviselni. Amúgy pedig rengeteg embernek ez olyan mint egy műsor, ami adott esetben jobb, mint egy TV adás, nem csak játékok vannak, van aki modellezik, van akinél tanulhatsz és persze van a szórakoztató rész is, nem másabb, mint egy TV adás és ingyen van, szinte bármennyi csatorna és ha megtalálod a neked valót nyert ügyed van és nem vagy rosszabb attól, mert nem fizetsz, aki meg megteheti miért ne? Aki szegény és úgy gondolja többet megér ez neki, mint egy TV előfizetés mért ne, ez is valamilyen szinten egy szolgáltatás, amiért még mindig nem kell fizetni, hogy nézhesd, üzletemberek sem mások, ők is terveznek, ötletelnek és gyarapodnak. Ha van akinek simán tetszik és jól keres mért ne adhatna bármit érte? Mindenki előtt ott áll a lehetőség megpróbálni, nem nagy kunszt, kezdésnek telefon elég, később egy kis gépecske, amihez letölthetsz ingyen szoftvert és ennyi, ezután már csak kemény munka és sok idő kell, hogy egyáltalán eljuss mondjuk egy Zsozé szintre...hiszen csak úgy nem jönnek az emberek.
Jaj fejezzük már be ezt az ingyenélős dolgot. Mielőtt leszólna valaki, nem vagyok gyerek. De annyira unalmas már ez. Mitől lenne ingyenélő? Ez is a szórakoztatás egyik ága. A humoristákra pl miért nem mondják ezt? Azok sem csinálnak semmit csak egy színpadon beszélnek.
Általában azok szokták ezt hangoztatni akik irigyek, mert hogy kevesebb "munkából" jóval többet keresnek.
De akkor ti miért nem kezdtek bele? Csak egy kamera, gép kell hozzá és mehet is, BÁRKINEK. Mindenki előtt ott áll a lehetőség, de csak a pampogás és az okoskodás megy.
Előző vagyok
A kérdésre is válaszolva szerintem a Monster. Legutóbb ugye ők voltak a szponzor. A Hell tuti nem, mert ugye aki követi az ismeri a Helles sztorit.
19-es
Mondjuk ez se lett olyan, mint amilyen lehetett volna....Zsizi pont a kórházból jött ki, meg valami sérülése is lett....de amúgy is szöveg sem túl bő, mint amilyen nagy ívű lett volna, bár amúgy belegondolni is furcsa, hogy egy energiaitalnak lett egy dal írva!🤣
Zene összetevők:
50% Energiaital
40% Pixa
10% Zsozé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!