Ezek megőrültek?
# 24: ITT a pont! :-)
Tényleg érthetetlen, amit itt levág...
Csak azért, mert vannak kisjövedelmű emberek, a boltok / gyártók ezentúl ne reklámozzanak, és csak "teszkógazdaságos" ócsócuccot áruljanak????
Vagy mit akar?
Te nem engedheted magadnak. Ne haragudj, de ez csak téged érdekel.
Nyugodtan reklámozhatják azoknak, akik megveszik. Ha te ebben épp nem vagy benne, hát ez van. Sokan mások megveszi, a reklám nekik szól.
Amúgy nem rossz, bár az általam csináltat jobban szeretem, de az unokatesóm rá van kattanva.
23) Azt nyilván te is sejted hogy pár dologra költ az ember a kakaón kívül is.A munk normális,semmi baj nincs vele.Akkor ki kattog rajta,akinek bőven futja rá?Érdekes észjárás meg kell hagyni.
24)csak egy kérdés volt,nem tudom miért kapkodsz levegő után.Érdekes hogy külföldön nem látni ezt a terméket pedig az ára alapján simán megállná a helyét nyugaton is.Plusz jóval nagyobb piac is lenne.
25)Nyilvánvalóan nem tűnt fel úgyhogy segítek:nem a honi viszonyokhoz igazodik az ára,átlagember nem engedheti meg magának.
Miért kéne többszáz km-t utaztatni egy terméket külföldre, ami ráadásul romlandó???
Te nagyon nem vagy tisztában alapvető dolgokkal!
Nem vagy átlagember! Ha az lennél (a jövedelmed alapján) nem hisztiznél egy abszolút átlagos (de nem nélkülözhetetlen) termék ára miatt napok óta! :-DDD
Hol nem láttad külföldön?? Bejártad egész európát, az összes boltot, és sehol nem láttad? :-D
Szerintem te még a fatornyos falucskád határon túl sem jártál - ezzel a mentalitással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!