Mi a jó abban, ha valaki az ízesítésre szolgáló mézet vagy cukrot akkor teszi a teába, amikor még benne van a csészében filter?
Figyelt kérdés
2020. jan. 9. 16:31
11/13 anonim válasza:
A filter benne hagyása nem eredményez erősebb teát, csak kiáztatod a csersavat belőle... a teát forrázni kell és nem áztatni... ha erőset akarsz vegyél olyat ami nem filterben van... a méz bérleteteké a forró teába csupán annyit eredményez hogy drágábban lesz édes a teád, mintha cukrot tennél bele... a kedvező hatás nagy része nem érvényesül a forrázás következtében... de különben szinte mindegy mikor rakod bele a cukrot, csak a filter áztatását nem értem... egyébiránt az ízlések pofozkodnak... talán azért teszi bele előbb, mert akkor meg száraz a kanál... 😁
13/13 anonim válasza:
#11 a teát rohadtul nem forrázni kell. Minden teának más hőmérsékletű víz kell, a zöld és fehér teát pl meg tudod égetni forrásban lévő vízzel, és rossz ízük lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!