Mi a jó abban, ha valaki az ízesítésre szolgáló mézet vagy cukrot akkor teszi a teába, amikor még benne van a csészében filter?
Mi a jó abban, hogy valaki kiír egy kérdést hogy miért jó ha valaki az ízesítésre szolgáló mézet vagy cukrot akkor teszi a teába, amikor még benne van a csészében filter?
Az, hogy így szereti.
Jobban elolvad a forró vízben, nem kell annyit kevergetni :)
Én, amíg el nem fogy, benne is hagyom a filtert, hogy addig is ontsa az aromát. Aztán pedig kiszopogatom belőle a maradék teát :D (Persze csak itthon.)
4!
Egyszer élünk, igyekszem belehúzni 😂😂😂
8!
Nekem az, hogy nagyon korán megyek dolgozni, olyankor enni meg nem tudok. Mivel nagyon gyorsan leesik a vercukrom és szédülök, így kell valami. Egy kanál cukor a teába tökéletes.
Én is mindig benne hagyom sőt ki se veszem a filtert.
Nálam az a sorrend a bögrében hogy filter, forró víz, méz, hideg víz, citromlé és persze egy evőkanál a kevergetéshez.
Imádom ha jó erős a tea, minek venném ki a filtert? Ugyanúgy lehet kevergetni csak rá kell hurkolni a bögre fülére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!