A Milford teák milyen minőségűnek számítanak a hasonló, filteres teákhoz viszonyítva?
A filteresben igazából nincs különbség, mind nyesedék, tehát nem lehet különbséget tenni. Szebb, egész leveleket nem tesznek filterbe, oda csak a maradék kerül. Így hát teljesen mindegy.
Az ilyesmit az íze miatt érdemes inni, ha ízlik, más hatása úgy sincs.
az előttem szóló pontosan leírta a lényeget.
Ezzel együtt Milfordot is teszek a készen vásárolt teaitalba, mert az illata, íze verhetetlen. Na persze az angol feketeteával nem keverem, de a többivel igen.
szóval a milford csak egy (jó) íz a teák között.
Az igazi teás ember nem inná meg. Én nem vagyok igazi, és szeretem a milfordot. (cseresznye-lime, alma-fahéj,nanán-fahéj, eper)
Aki filteres teát iszik, az ne keresse a minőséget.
Az ízt, illatot keresheti, de a filteresnél az java részt illúzió.
Milford nem Milford én jó teát még nem ittam, talán a kádár korszakban utoljára. Akkor még igazi tea fű volt a csomagolásokban.
Pár éve nyertem egy teaházi vásárlást xx értékben. Hát mint a szárított v. aszalt gyümölcsfagylaltok olyanokkal voltak tele a zacskók. Na mondom főzök belőle, mondanom sem kell olyan gyomorsavat csinált, majdnem szét égtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!