Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti eddig mit csináltatok a...

Ti eddig mit csináltatok a nyáron?

Figyelt kérdés
Én eddig kb voltam 3 rendes buliba meg 2 házibuliba amióta véget ért a suli. Bemutatott a barátom a szuleinek, vele lementem hozzájuk falura kirándulni. Vendegseget szerveztünk otthon, baratnokkel párszor voltam városba mászkálni. Rajzoltam egy haveromnak, elkezdtem könyvet írni. Es még hátra van egy esküvő egy közös nyaralás barátokkal, egy retro party és egy szülinapi buli na meg ugye a nyaralás Montenegró ám. Munkát nem találtam ezért van hogy unatkozok

2019. júl. 20. 15:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
60%

Mondjuk ez tényleg ritka szánalmas, hogy azok vannak felpontozva, akik panaszkodnak, aki meg le merte írni, hogy neki eddig jól telt a nyár, az 0.

Annyira elegem van már ebből az irigységből meg a “ha nekem sz.r, akkor más se merje jól érezni magát”-mentalitásból. Nem vadidegen emberek tehetnek arról, hogy nektek nem jött össze valami és bocsássatok meg, hogy emiatt nem fognak mások is depressziósak lenni.

2019. júl. 21. 17:36
 22/23 anonim ***** válasza:

Egyedül az én válaszom nincs (még) 50 alá húzva, ami többségében negatív értékelést feltételez.

Én viszont nem panaszkodtam, csak egy egyszerű mondattal válaszoltam. Ezer és egy dolgot csinálhattam volna különben, csak nem volt kedvem, nem sajnáltatom magam, mert kb az én hibám és bajom. Viszont nem látom be, miért ne válaszolhatnék ettől függetlenül?

Ugyanakkor én se értem, miért nincs ugyanúgy lepontozva az is, de ha le lenne se kezdenék el rajta sírni, mintha bármit is számítana... Nem is tudom, ki hisztizik itt a legjobban. :D

2019. júl. 21. 17:43
 23/23 anonim ***** válasza:

Köze nincs irigységhez.

Ez egy olyan kérdés volt amire nem lehet rossz választ adni, mindenki személyre szólóan leírta hogy mit csinált eddig, valakiknek meg nem tetszett egyesek válasza ezért lepontozták, mivel a pontozó gombot dislike gombnak nézték, és így a lepontozottak megsértődtek (jogosan) mivel erre nem lehet rossz választ adni, szóval ha az ő válaszuk rossz akkor mindenkié rossz és így végignyomkodták mindenkin a pirost válogatás nélkül. És nem csak pozitív válaszok vannak lepontozva pl ott van az enyém (4.) ugyanúgy 0% pedig azon aztán nem sok irigylésre méltó van. Nem kell mindenbe irigységet látni.

2019. júl. 21. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!