Ti eddig mit csináltatok a nyáron?
Figyelt kérdés
Én eddig kb voltam 3 rendes buliba meg 2 házibuliba amióta véget ért a suli. Bemutatott a barátom a szuleinek, vele lementem hozzájuk falura kirándulni. Vendegseget szerveztünk otthon, baratnokkel párszor voltam városba mászkálni. Rajzoltam egy haveromnak, elkezdtem könyvet írni. Es még hátra van egy esküvő egy közös nyaralás barátokkal, egy retro party és egy szülinapi buli na meg ugye a nyaralás Montenegró ám. Munkát nem találtam ezért van hogy unatkozok2019. júl. 20. 15:07
11/23 anonim válasza:
Dolgoztam és edzettem. Folytköv.
12/23 anonim válasza:
Takaritottam, segitettem otthon. Keveset tanultam. Megyek majd Ak26 koncertre. Meg beiratkozok nyelvtanfolyamra.
13/23 anonim válasza:
Titkon reméltem, hogy tartalmasabb lesz, de áprilisban felmondtam, és még mindig nem találtam más munkát. Megnéztem egy rakat sorozatot, rajzoltam, olvastam, meg persze a Sims 4-el játszottam (az a legközelebbi strandos élményeim okozója). Ha nem így alakult volna, akkor mentem volna bulizni, látogatóba rokonokhoz, strandra stb. Majd talán jövőre...
14/23 anonim válasza:
Leérettségiztem, bankett, 3-4 buli a hétvégeken, strand, barátnőkkel találkozás, diákmunka. Hétfőn nyaralás, aztán augusztusban valamikor kezdem a jogsit:)
15/23 anonim válasza:
Én is felnőttként tudok nyilatkozni:
- dolgoztam,
- tanultam,
- rengeteget sírtam.
A tavaszom valahogy tartalmasra sikerült, de eddig a nyáron nem sok mindent csináltam. :/
Bár azért azt őszintén bevallom, hogy dolgozó emberként és úgy, hogy nincs gyerekem, a nyár nem változtat az életvitelemen. Annyit jelent, hogy meleg van (néha túlzottan is), minden zöld, hosszabbak a nappalok, ritkán jár a tömegközlekedés amin így nagyobb tömeg van.
16/23 anonim válasza:
Elkezdtem nyitni azok a barátaim felé akikkel több éve nem beszéltem és az egyiknek köszönhetően elkezdtem teniszezni és imádom.Sokat zongoráztam és olvastam. Nemsoká pedig megyek nyaralni.
17/23 anonim válasza:
Dolgoztam, meg haverokkal voltam joparszor bulizni, szorakozni. Egy het mulva megyunk nyaralni is haverokkal.
18/23 Metionin válasza:
Ugyanazt mint a többi évszakban. A legtöbb felnőttnél a nyár a szabit kivéve tök ugyanolyan mint a többi évszak.
19/23 anonim válasza:
Vizsgaidőszakot túléltem(június). Utána dolgoztam, dolgozok hébe hóba, egyébként meg otthon punnyadok sajnos.
20/23 anonim válasza:
Mennyi élettelen van, hogy mindenki lett pontozva 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!