Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti eddig mit csináltatok a...

Ti eddig mit csináltatok a nyáron?

Figyelt kérdés
Én eddig kb voltam 3 rendes buliba meg 2 házibuliba amióta véget ért a suli. Bemutatott a barátom a szuleinek, vele lementem hozzájuk falura kirándulni. Vendegseget szerveztünk otthon, baratnokkel párszor voltam városba mászkálni. Rajzoltam egy haveromnak, elkezdtem könyvet írni. Es még hátra van egy esküvő egy közös nyaralás barátokkal, egy retro party és egy szülinapi buli na meg ugye a nyaralás Montenegró ám. Munkát nem találtam ezért van hogy unatkozok

2019. júl. 20. 15:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%
Ha felnőtteknek is szól a kérdésed, akkor én dolgoztam. Nagyjából ennyit.
2019. júl. 20. 15:09
 2/23 anonim ***** válasza:
64%

Tavasszal otthagytam a sulit (ötödév) elmentem targoncásnak 1 hónapot, majd kirugtak. Pont nyár előtt, mivel lett időm befejeztem a teherautó jogsit, most csinálom a nehéz pótot meg a buszt és E jogsival már megyek is dolgozni ha 40 nap múlva sikerül a páv vizsga. (Meg majd gki, de az még jó sok idő).

21/F

2019. júl. 20. 15:12
 3/23 anonim ***** válasza:
52%

Dolgoztam, közszolgálati órákat csináltam, némettanárhoz jártam, edzésre jártam, filmeket néztem, rajzoltam.

Igazából ennyi. Pedig sokkal tartalmasabbnak tűnt😅

2019. júl. 20. 15:24
 4/23 anonim ***** válasza:
63%
Semmit, végigkockultam ahogy kb az összes eddigi nyaramat. Én nagyon nem vagyok partizós típus, ráadásul magát az évszakot se szeretem, szóval csak akkor hagyom el a ház árnyékoló falait ha nagyon muszáj.
2019. júl. 20. 15:26
 5/23 anonim ***** válasza:
36%

- 10 napos horvátországi utazás családdal

- KRESZ vizsga sikeres letétele

- készülés a felsőfokú angol vizsgára

- két szülinapi buli

- strandolás

- úszás

- több időm van olvasni és írni

- három mozi

Még egy utazás hátra van a barátnőimmel, és még lesznek más programok, kerti mozi, koncert.

18/L

2019. júl. 20. 15:43
 6/23 anonim ***** válasza:
18%

4 hetes szakmai gyakorlaton voltam

Szakítottam a párommal

Lefeküdtem egy idősebb sráccal

Most ismerkedek egy pasi jelölttel

Voltam strandon

Ügyeket intéztem

17/l

2019. júl. 20. 15:45
 7/23 anonim ***** válasza:
44%

Angliába mentem dolgozni.

17/L

2019. júl. 20. 15:53
 8/23 anonim ***** válasza:
51%
Beiratkoztam egy tanfolyamra, könyveket olvastam, meditáltam, edzettem. 22/F
2019. júl. 20. 15:58
 9/23 anonim ***** válasza:
52%
Meg csináltam az államvizsgámat, angoltanárhoz jártam, voltam egy esküvőn, megyek egy másikra és szervezem a sajátunkat. Teljes állásban dolgozom közben.
2019. júl. 20. 16:06
 10/23 anonim ***** válasza:
36%

28 éves vagyok. Dolgoztam, strandoltam, horgászni voltam apukámmal, olvastam, filmeztem és házimunkát végeztem.

Nyaralás a párommal még hátra van, augusztusban.

2019. júl. 20. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!