Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem hallanak meg, miért...

Miért nem hallanak meg, miért nem vesznek észre?

Figyelt kérdés

Csapatépítő feladat közben meg sem hallották a többiek a válaszaim. Ami mint kiderült jók voltak és nyerhettünk volna vele. De nem csak a saját hülyeségüket csinálták (egy dolgon kattogtak a többi száz kritériumot figyelembe se vették -míg én hiába mondtam).

Sajnos a saját éltemben is igy érzem, hogy jelentéktelen vagyok. Senkot nem érdekel a mondanivalóm. Meg akkor se ha utána rájönnek, hogy nem vagyok hülye es erdemes lenne ram is figyelni. Én nem eroszakolom magamat másokra csak azert hogy nyerjen a csapat. Nem teljesitettuk a feladat? Nem csak azt.. nem műkodtunk csapatként sem.. mar itt elbukott a feladat.

28N

2019. júl. 6. 07:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Haha, ugyanez van velem is mindig. Szó szerint nem hallják, amit mondok, pedig nem beszélek annyira halkan, szimplán normális hangnemben. De megfigyeltem, hogy néhány ember hangját egyszerűen kiszűri a “csapat” füle, abszolút nem hallják. :D De nem csak munka, baráti körben is. Szerintem simán elkezdhetném néha ecsetelni, hogy képzeld lefeküdtem a férjeddel, 6 gyerekem lett tőle, aztán kiraboltam 3 bankot, azt se hallanák meg😅 Ilyenkor kicsit aggresszívabban, hangosan kell fellépni, de ha nem olyan fontos a mondandóm, akkor csak elengedem.

Na de ha egyszer is nincs kedvem csapatban működni, nincs kedvem beszélgetni, tutibiztosan akkor fordul felém a társaság, hogy most én beszéljek. Ez valami törvényszerűség lehet, mindig ez van. De nem zavar különösebben.

Nagyon gyakori eset, amit leírtál, hogy mondom a jó megoldásokat, leszarják, majd kiderül, hogy igazam volt. Ilyenkor mindig megmondom nekik, hogyha a süketelésük helyett másra is figyelnének, akkor előrébb lennénk, de mostmár én is lekakilom akkor. Erre persze jön a jaaaaj hát mondd hangosabban, minket túl kell kiabálni hahaha légy erőszakos. Én meg csak mosolygok rajtuk. Ne vedd magadra, hülyeség az egész:D

2019. júl. 7. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!