Miért nem hallanak meg, miért nem vesznek észre?
Csapatépítő feladat közben meg sem hallották a többiek a válaszaim. Ami mint kiderült jók voltak és nyerhettünk volna vele. De nem csak a saját hülyeségüket csinálták (egy dolgon kattogtak a többi száz kritériumot figyelembe se vették -míg én hiába mondtam).
Sajnos a saját éltemben is igy érzem, hogy jelentéktelen vagyok. Senkot nem érdekel a mondanivalóm. Meg akkor se ha utána rájönnek, hogy nem vagyok hülye es erdemes lenne ram is figyelni. Én nem eroszakolom magamat másokra csak azert hogy nyerjen a csapat. Nem teljesitettuk a feladat? Nem csak azt.. nem műkodtunk csapatként sem.. mar itt elbukott a feladat.
28N
Hanggal "lenyomtak" valószínűleg, hangosabban kiabáltak vagy "annyira meg voltak győződve saját igazukról"... Nálunk is volt ilyen, amikor egy csapatban két (nem túl okos) tag döntött mindenről (melyik feladat teljesítése érdekében ki menjen ki például), egy másik illető is jelentkezett adott feladat teljesítésére, de a "kedvenc emberüket" küldték ki, ennek következtében el is veszett az a feladat teljesítése - és még egy csomó ilyen van.
Nem veled van a baj, hanem az emberek önfejűségével, szerintem.
En meg pont forditva kapom.
En alapbol legszivesebben elvegyülnék mint szürke szamàr és rittig tölem vàrnak vàlaszokat, véleményt.
Szerintem ez valami Murphy törvény. Minél jobban elsunnyognàl elbujnàl, szinte bevonzod a figyelmet.
Nem munkahelyi de masik pelda. Egyszer egy sràcbaratom azt mondta hogy beszélnie kell egy masik sraccal de en ne mutassam magam ne lathassa az arcom mindig forduljak el nézzek masfelé. Igy is tettem poenbol. Erre az illetö olyan kivancsi lett hogy mindig engem kezdett fürkeszni, szinte a sracbaratomra sem tudott figyelni elköszönéskor szabalyosan "elkapott"kezet fogni es mélyen a szemembe nezni. Szoval "lebuktam":D nem tudtam tartani a megbeszélteket :)
Vagy megesett hogy véletlen alvas közben a baràtom a könyökével a szemembe vàgott, reggel lattam meg a szemem alatti vérömlenyt, nem takarta el az alapozo, mindenhol, a buszon is ugy közlekedtem hogy lesütött fej, logattam a hajam a szemembe, hàt akkora figyelmet kaptam az utcan es mindenhol mint kb egy sztàr. Mindenki a tekintetemet kereste, megszolitgattak, komolyan, el sem lehet tünni, ha elakar az ember
A cégnél pedig pont annak örültem hogy afminisztrativ a munkaköröm, azaz el lehetek a kisvilagomban, tapasztalat nelkül amugy sem engem fognak zargatni, de erre megbeszélèseken nem pont tölem vàrnak javaslatokat??konkrétan nekem szegezik a kerdeseket, köteleznek csapatepitöre, màsok a maganeletemröl faggatnak.
Szoval a tanàcsom, ne akarj megszolalni es elsök között leszel akit kérdeznek.
Még annyit, a mostani helyem is adminisztrativ munkakör, e-mailben tartom csak mindenkivel pl vezetök, könyvelök, HR esek stb a kapcsolatot, erre nem kitalàlja a fönök hogy na kit akar àthelyezni arra hogy jàrjon szakmai napokra, értekezletekre, ügyfelezni, meg minden màsra?
Ki lehet talàlni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!