Mit csináljak, ha csak csicskák vesznek engem körül?
Az , hogy hogyan "vakard le magadrol" az eleg egyszeru.. Na es csunya kifejezes az ällitolagos barätaidra.
Csupän, mondd meg nekik az igazat :D :D Hidd elm az igazsäg kimondojänak, nincsenek barätai..
De ha attol felsz, hogy egyedül maradsz, tudd, sokkal magänyosabb vagy ezzel a hamis tärsasäggal a hätad mögött, mintha egyedül lennel.
Idovel igaz barätok bukkannänak fel az eletedben, ha te is ugy ällsz a dolgokhoz, ahogy kell :) Igaz, hogy beloluk nagyon keves van, talän 2 ha lesz. De nem is kell tobb, mert nezz csak korul... Sok ember irigyli az olyan embereket, akiknek sok barätjuk van. :D Jah, "barätjuk".. De ez csak a lätszat. 10-bol talän 1 igaz barätja , a tobbi csak erdek, es meg sorolhatnäm...
Kitartäs! ♥ Hanyyagold az oylan embereket, amilyeneket az iment jellemeztel, mert hidd el nekem, ok csak visszahuznak majd az eletben.
Elköszönsz mindegyiktől. Udvariasan egyszer, és utána elérhetetlenné válsz.
Megtisztítasz mindent és mindenkit magad körül. Aztán egy idő után elkezdenek jönni az újak, vagy réges rég ismert emberek, esetleg eléd esik egy-két olyan ember akin neked kell segíteni eleinte, és így megy tovább..Mindezek között ott lesz az az 1-2 komoly ember.. csak türelem. Engedd hogy a dolgok follyanak a maguk ütemébe.
"Most jöhet a válasz, hogy ez rólam is árulkodik, mert én barátkozok velük"
Igen. Ha tőlük külömb lennél senkit sem hívnál csincsának...
8# 21 éves vagyok és a csicska szót még senkire sem használtam. Ismerőseimtől sem hallottam soha. Talán általános iskolában valaki használhatta, de ott is inkább azért, mert ott minden családi háttérrel rendelkező ember megtalálható.
Eddig leginkább csak olvastam a csicska szót :) Még szerintem soha sem mondtam ki. Ez előtt nem hiszem, hogy valaha le is írtam volna :D
Ha valamit elgépelsz vagy nem magyarosan fogalmazol meg, attól eltudok tekinteni, de ha a csicska és ehez hasonló szavakat használsz és még meg is véded, mert szerinted mindenki használ ilyen szavakat, csak arra tudok következtetni, hogy te is ugyan olyan szinten állsz mint a barátaid...
Én is így voltam, 1,5 évig. Rengeteg haverom volt, nagy részük drogos, alkoholista, esetleg csalta a párját folyamatosan, megbukott a vizsgákon, munkanélküli volt, esetleg rib anc, stb. Sajnos aztán azon kaptam magam, hogy én is egyre többet ittam, és rosszabb irányba kezdtem elmenni, lógtam a suliból, stb.
Egyik napról a másikra összevesztem az egyikkel és "kitagadtak" onnan. Azóta se hallok egyikről sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!