Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Át tudnám alakítani a külsőmet...

Át tudnám alakítani a külsőmet gyökeresen? Mit tudnék tenni ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz.

Az embereknek a viszonya hozzám kettő nagy csoportba sorolható, meg van egy harmadik, kissebb.

Az első azok, akik potenciálisan balféknek tartanak, akit kilehet használni, akibe bele lehet kötni, mert "úgy sem tudja magát megvédeni".

A másik nagy csoport, akik meg szintén egy védtelen fickónak tartanak, de inkább olyannak, aki gyámolításra szorul, ezért ők kedvesen beszélnek hozzám, konkrétan mintha gyerek lennék, szinte már gügyögnek.

És van a harmadik csoport, a barátaim, akik egyikbe sem tartoznak, kb egyenlő félként tekintenek rám.

Úgy gondolom, hogy az első két csoport azért tekint rám úgy ahogy, mert alacsony vagyok (kb 170 cm), amin ugye bár nem tudok változtatni, illetve szerintem eléggé kisfiús fejem van. Úgy godndolom, hogy ők is a kisfiút látják bennem és ez váltja ki belőlük az adott viselkedést, amit leírtam fentebb. Arról nem is beszélve, hogy nők terén sem vagyok kimondottan sikeres, mert ők is leírnak, ahogy rám néznek. Mert ugye a magas, férfias, izmos férfi a férfi.

Mit tehetek? Fogadjam el, hogy ilyen vagyok? Ne vegyem magamra mások reakcióit, mert az őket minősíti és nem engem? Esetleg változtathatnék ezen? Ha kigyúrnám magam, segítene valamit? Új frizura? Már azt sem bánnám, ha félnének tőlem az emberek, akárhányszor rám néznek, az is jobb lenne néha, mint ez. 27 éves vagyok.

2019. jún. 22. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
külj képet és segítek,25n
2019. jún. 22. 16:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Párom 172 centi és 6 éve vagyunk együtt boldogan.

Ne másoknak akarj megfelelni, hanem saját magadnak. Olyan soha nem lesz, hogy mindenkinek jó leszel.

Ha elégedetlen vagy a külsőddel, akkor változtass rajta. Sportolj, étkezz egészségesen, szedj magadra izmot.

Ha elégedetlen vagy a belsőddel, foglalkozz önismerettel, hibáidat javítsd ki. Ha negatív búvalb..szott a kisugárzásod, keresd meg az okot, hogy miért érzel így és változtass rajta. Szeresd magad. Belőled csak egy van. Hozd ki magadból a maximumot.

2019. jún. 22. 16:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Az izom valóban segíthet, én véznaként megnézem a szétgyúrtakat, van is motorostársam ilyen kaliberű, szolárium, egész karos tetoválás, a személyiségéhez illő ruházat.

Nekem viszont az arcom elég karakteres, szerencsére a borostám is úgy nő hogy ha épp olyan a hangulatom 1 hónapot is hagyom nőni, és csak igazítom ahol kell, ha meg zavaró akkor levágom 2-3mm-re. Nekem nem ér annyit az izomzat hogy havonta 10 ezreket költsek rá, tudok olyanról aki havi 60-at is ki ad rá, olyan szinten csinálja, persze több mint 20 éve, és a kora miatt is kell a sok kiegészítő a szinten tartás miatt.

Szóval nálam ez csak egy kis pluszt jelentene, de nem érdemes foglalkoznom vele hogy most olyanok is elérhetőek legyenek akik ezt hiányolják...

Ha a társadalom felé akarsz változni akkor próbáld ki a kondit pár évig komolyabban, és ha láthatóan jönnek az eredmények ne hagyd abba, rendbe fogja tenni az önbizalmat. A haj meg szubjektív, ha nem vagy kopaszodó akkor szinte a felnyírt, átmenetes hajtól kezdve, lehet bármilyen.

2019. jún. 22. 16:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Izmos az lehetnék, de alapvetően nem vagyok kimondotta elégedetlen a külsőmmel. Pszichológushoz járok már egy éve, de ott inkább más dolgokról beszélgetünk. Talán majd megemlítem neki ezt az észre vételemet is. Csak gondoltam kiírom ide is, hátha valakinek van valami jó tanácsa, hasonló tapasztalata.
2019. jún. 22. 16:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2019. jún. 22. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Olvass utána a testépítésnek és az izomépítés módjainak, utána irány a konditerem. Kár is ezen filozofálni.
2019. jún. 22. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!