Milyen tanácsot adnál egy idegen embernek?
Figyelt kérdés
legyen az bármi2019. jún. 16. 22:43
2/16 anonim válasza:
Képes vagy rá csak indulj el végre :-)
3/16 anonim válasza:
Bízz a megérzéseidben és a képességeidben. Ezekkel foglalkozz, és ne azzal, hogy ki mit mond.
5/16 anonim válasza:
Az embereknek három arca van. Egy amit idegenek emberek felé mutat, egy amit a családjának és a barátainak és egy amit rajta kívül senki sem lát.
6/16 anonim válasza:
Vedd észre az élet apró örömeit és élvezd az életet, amíg lehet.Ne a múltban élj,hanem próbáld a jövődett szebbé tenni.Próbálj a családdodal több időt tölteni. Válogasd meg kivel baráttkozol és 2x(vagy többször is) fonttold meg mit csinálsz.
8/16 anonim válasza:
Kihagytam:
Az egészségedre vigyázz,mert ha beüt a probléma,utána vége MINDENNEK(és soha se add fel!)!
9/16 anonim válasza:
Hogy érted, hogy idegen? Külföldi, vagy számomra ismeretlen? Ha külföldi, akkor van jobb hely, mint Mo.
Ha idegen, akkor meg ne b×a el az életét fölösleges dolgokkal.
10/16 anonim válasza:
Azt, hogy az ső megérzés a jó.
Nekem mindig utólag derült ez ki. Volt az elsö megérzés, de aztán variáltam, kombináltam, túlgondoltam, és másképp döntöttem. Általában az első lett volna a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!