Egy idegen részt vehet zsinagógában istentiszteleten bp-en? Ki tud tanácsot adni milyen napon van? Időpont?
De vigyél valami sapkát mindenképp, mert csak kipában, vagy bármiben, ami a fejedet fedi, lehet bemenni. Én sima kötött sapkában voltam, véletlen volt nálam, de adtak papírkipát is, akinek nincs sapkája (egy papírból hajtogatott tölcsér, nem szép, de célra megfelel, a lényeg, hogy takarjon:D)
#1 voltam
Helló!
Én rendszeresen jarok zsinagógába. Ha el szeretnél menni egy istentiszteletre, akkor én a dohány zsinagógát ajánlom. Én is oda járok. Nagyon befogadó mindenki, nem kell félni. Azért ajánlom a dohányt, mert egyszerűen gyönyörűek a dalok. A kórusban (férfikórus) több operaénekes is van. Az egyik kántor is operaénekes volt. Sábeszkor gyere, akkor a legjobb:) . Őszi napfordulótól tavasziig helyszín :hősök zsinagógája ( a nagyzsinagóga mellet egy kupolás mészköves épület) és kezdés:17:00. Maskor meg helyszín: a nagyzsinagóga. Időpont: 18:00-ás kezdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!